Jag heter Desirée. Kallas för Dez på nätet. Gift med min man Henrik och vi har 2 småbarn. Vår dotter är 5 år och vår son är 2 år. Mycket av bloggen kommer handla om att försöka balansera vardagen med 2 barn istället för 1… Hur ska detta gå? Det blir nya utmaningar och nya rutiner.

Arg jävla riksmarsch mot BB-kaoset del.2

Idag hade jag tänkt att ta med mig min dotter på denna riksmarschen men hon ville stanna hemma hos mina föräldrar så jag gick dit själv med min skylt. Jag dök upp på mötesplatsen ca kl 12.20 och då var det runt 60 personer som bara hade kommit. Enligt Facebook så skulle ca 400 personer dyka upp.

 

På mötesplatsen Plikta i slottskogen.

På mötesplatsen Plikta i slottskogen.

DSC_4179

Min skylt som jag gjorde igår kväll.

Min skylt som jag gjorde igår kväll.

När jag väl stod där, rätt nära arrangörerna så fanns också en gubbe från radio P4. Han såg min skylt och pratade lite med mig. Han var jätte trevlig och sa sedan att han ville intervjua mig. Ahhh..! Jag fick panik inombords! Jag har aldrig pratat i radio eller tv förut!? Jag hade så mycket att säga men visste ändå inte riktigt hur jag skulle berätta allt. Min intervju med honom varade i ca 1 minut. Den blev väl helt okej, hoppas jag. Hahaha! 😉

Länk till min intervju och en bild på mig och min skylt på bild 2. Länk: Radio P4

En artikel i GP finns också. Länk: GP  Med lite mera bilder. Här nedan kommer lite bilder som jag tog själv.

Riksmarschen! Jag stod nästan längst fram på tåget. Och som ni ser på backen till höger så kom det mycket folk.

DSC_4185

På väg mot järntorget

På Järntorget

På Järntorget

DSC_4187

DSC_4189

DSC_4190

DSC_4192

Födelsevrålet, barnmorskeförbundet och Tillsammans för Göteborg var de organisationer som lyckades ordna denna viktiga protesten. Stort TACK till er att vi folket fick vara med och visa vårt stöd till er.