Jag heter Desirée. Kallas för Dez på nätet. Gift med min man Henrik och vi har 2 småbarn. Vår dotter är 3 år och vår son är 1 år. Mycket av bloggen kommer handla om att försöka balansera vardagen med 2 barn istället för 1… Hur ska detta gå? Det blir nya utmaningar och nya rutiner.

Annons

Sjuk


Igår fick Anthony feber och mådde inte alls bra. Han har dessutom sovit extra mycket så han var ganska trött och grinig. Jag får verkligen ont i hjärtat att se han må dåligt 😢 Han hade 37 graders feber på morgonen när han vaknade. Jag hade verkligen en tuff dag med honom igår.

Anthony med feber

Anthony med feber

Men idag efter kl 15 mådde han bättre. 🙂 Tyvärr drog han på sig en lätt förkylning istället. Och Alyssa hade lite feber på morgonen och jag fick ont i halsen… Inte bra! Jag har druckit mycket te hela dagen och Alyssa mår mycket bättre nu så förhoppningsvis är hon frisk imorgon.

Dessutom kom svärföräldrarna och henkes morbror till huset kl 19 idag. De ska sova här tills på söndag. Så det blir vi som ska fira midsommar tillsammans i år. Nu hoppas jag att ingen mer blir sjuk så att vi ändå kan ha en trevlig midsommar och helg.

Annons