Jag heter Desirée. Kallas för Dez på nätet. Gift med min man Henrik och vi har 2 småbarn. Vår dotter är 5 år och vår son är 2 år. Mycket av bloggen kommer handla om att försöka balansera vardagen med 2 barn istället för 1… Hur ska detta gå? Det blir nya utmaningar och nya rutiner.

Sovmorgon

Först idag vaknade Anthony kl 7.30 och det är helt normalt… Annars har vi fått sovmorgon till kl 8 – 9.30. Jag blev helt paff att han vaknade 9.30 en dag. Nytt rekord, hihi. ? Antar att den långa resan tog mycket energi från våra barn. Och ändå har de sovit middag också sen vi kom upp hit. Men just idag känns det som rutinerna kommer sakta tillbaka. Han somnade precis efter kl 21 idag (som han brukar göra) så han väcker mig nog vid samma tid gissar jag på ? men vi får se? När det gäller Alyssa så är det jätte skönt att hon vaknar samma tid som oss och inte innan sin bror. Det gör mycket…

Sen vi kom hit till Kramfors så har vi inte hittat på något speciellt. Bara möblerat om lite i huset, städat, tvättat, handlat mat och lekt med barnen ute på lekplatsen. Och så har vi gått 3 promenader med barnen, en av dessa till Flogsta badet/camping som ligger 5 minuter ifrån där vi bor. Henke har även tagit upp ungarna till icetjärn en snabbis bara. Det är ett fiske ställe. Väldigt mysigt där. Vi har haft bra väder med sol men mycket vind. Och igår kom första regnskuren.

På lekplatsen

På lekplatsen

DSC_2533

Anthony leker med bollen.



Icetjärn i Kramfors.

Icetjärn i Kramfors.

Icetjärn. Här kan man fiska från olika bryggor.

Icetjärn. Här kan man fiska från olika bryggor.

Vårt fina träd utanför huset.

Vårt fina träd utanför huset.