Jag heter Desirée. Kallas för Dez på nätet. Gift med min man Henrik och vi har 2 småbarn. Vår dotter är 5 år och vår son är 2 år. Mycket av bloggen kommer handla om att försöka balansera vardagen med 2 barn istället för 1… Hur ska detta gå? Det blir nya utmaningar och nya rutiner.

Han kan gå!

Glömde skriva här på bloggen att Anthony äntligen kan gå själv! Jippi! 🎉 Följer ni mig på instagram så har jag lagt upp en video på honom där. Detta hände i måndags den 22 maj.😄 Så kul att se hans utveckling! För han har ganska länge hållt i sig i saker för att kunna gå och lagt sina händer längst väggen för att gå på sidan. Men nu äntligen har han släppt allt och går helt själv. Dessutom fyller han 1 år nu på lördag. Mammas älskling har blivit stor ❤

Anthony kan gå helt själv :-)

Anthony kan gå helt själv :-)