Jag heter Desirée. Kallas för Dez på nätet. Gift med min man Henrik och vi har 2 småbarn. Vår dotter är 5 år och vår son är 2 år. Mycket av bloggen kommer handla om att försöka balansera vardagen med 2 barn istället för 1… Hur ska detta gå? Det blir nya utmaningar och nya rutiner.

Annons

Han kan gå!

Glömde skriva här på bloggen att Anthony äntligen kan gå själv! Jippi! 🎉 Följer ni mig på instagram så har jag lagt upp en video på honom där. Detta hände i måndags den 22 maj.😄 Så kul att se hans utveckling! För han har ganska länge hållt i sig i saker för att kunna gå och lagt sina händer längst väggen för att gå på sidan. Men nu äntligen har han släppt allt och går helt själv. Dessutom fyller han 1 år nu på lördag. Mammas älskling har blivit stor ❤

Anthony kan gå helt själv :-)

Anthony kan gå helt själv :-)

Annons