Jag heter Desirée. Kallas för Dez på nätet. Gift med min man Henrik och vi har 2 småbarn. Vår dotter är 3 år och vår son är 1 år. Mycket av bloggen kommer handla om att försöka balansera vardagen med 2 barn istället för 1… Hur ska detta gå? Det blir nya utmaningar och nya rutiner.

Annons

Söndags mys med min familj

Igår kväll åkte vi hem till mina föräldrar för att titta på melodifestivalen tillsammans och så bestämde vi också för att sova över där eftersom vi vet att Anthony brukar somna runt kl 20. Men Alyssa hade inte sovit middag och somnade super tidigt innan kl 19 och Anthony runt kl 20.40. Först då kunde jag njuta av lite snacks och citron vatten. Annars tyckte jag att kvällen gick fort. Jag, min man henke och min mamma gick och la oss strax efter programmet. Det var bara min pappa som orkade vara uppe. Han är en nattuggla, hehe… Men eftersom det var lördag kväll så bestämde jag mig för att istället se på ett avsnitt av Elementary på Netflix. Det blev inte bara ett avsnitt utan tre :mrgreen: Jag och henke har nämligen kommit överens om att han tar hand om Anthony Varje Lördag Morgon! Och att han låter mig sova till kl 9. Detta är den enda dagen jag får sovmorgon och kan njuta lite extra…

Men tyvärr så väckte han mig kl 8 på söndag morgon, han fuskade lite 😕 Jag orkade inte bråka och gick upp och så gick han och la sig. Tydligen hade Alyssa vaknat kl 5 på morgonen (hon sov med mina föräldrar) och väckt min mamma. Hon ville ha något att äta. Så när henke gick upp kl 6 så gick min mamma och la sig och då tog han hand om båda barnen. Alyssa har aldrig vaknat på natten innan?! Detta är första gången det händer. Men Alyssa somnade sen i soffan runt kl 9 med tv:n på. Så jag bar in henne tillbaka till sängen. Strax innan kl 10 ringde brorsan för att kolla vad vi gjorde? Jag sa att han kunde komma förbi, äta frukost med oss. Det var bara jag, min mamma och Anthony som var vakna då. Resten av familjen gick upp efter kl 11.30 idag.

Barnen hade extra kul när deras morbror har tid för bus med dom. Alyssa älskar att vara med morbror och hans fru Russmery. Anthony är fortfarande lite blyg. Det betyder att de måste spendera mer tid med honom också så han blir mer van vid de.

Min bror med Alyssa och Anthony.

Min bror med Alyssa och Anthony.

Efter middagen som mamma hade ordnat så åkte vi hem. Vi var hemma innan kl 19. Måste säga att det är så skönt att slippa laga middag för en dag. Det gör mycket. Är så tacksam att jag har mina föräldrar.

Annons