Jag heter Desirée. Kallas för Dez på nätet. Gift med min man Henrik och vi har 2 småbarn. Vår dotter är 5 år och vår son är 2 år. Mycket av bloggen kommer handla om att försöka balansera vardagen med 2 barn istället för 1… Hur ska detta gå? Det blir nya utmaningar och nya rutiner.

P-piller

Hade tid hos MVC i torsdags. Det var dags att ta ett nytt blodtryck och ge mig nya p-piller då mina gamla inte skulle tillverkars längre. Barnmorskan Marianna rekommenderade Cerazette. Jag är lite nervös inför detta bytet eftersom min första dag att ta dessa tabletter blir imorgon. Är dessutom lite orolig över om jag får kraftiga biverkningar? 😯

Anyway, Marianna berättade att jag gärna får köpa de billigare tabletterna som liknar Cerazette. Det skulle inte vara någon skillnad på de så jag gjorde det. Fick istället Vinelle som kostade 60 kr. Det var billigt! :mrgreen:

Vinelle

Vinelle

 

En dålig nyhet var att jag fick reda på att jag hade för högt blodtryck, när hon tog blodtrycket på mig. Det betyder att jag måste ta det ännu lugnare denna veckan. Det blir inte lätt för mig. Sen hoppas jag att dessa piller funkar för mig. Skulle testa dessa i 2 månader nu. Wish me luck 😉