Jag heter Desirée. Kallas för Dez på nätet. Gift med min man Henrik och vi har 2 småbarn. Vår dotter är 5 år och vår son är 2 år. Mycket av bloggen kommer handla om att försöka balansera vardagen med 2 barn istället för 1… Hur ska detta gå? Det blir nya utmaningar och nya rutiner.

Annons

7 månader

Idag blir Anthony 7 månader!

Mycket har hänt… Han kan sitta upp. Han kan krypa bak och fram. Kräla sig upp och stå. Han är dessutom väldigt petig och måste ta på allt. Gärna dra ner saker och kasta på golvet, hihi… Han börjar få sina första tänder vid kindbenen, konstigt nog? Så han dreglar väldigt mycket pga det och biter på allt. Han äter väldigt bra men vällingen har han inte vant sig vid. Och nyligen så har han gett mig sovmorgon och vaknar mellan kl 6-7 istället. Detta innebär att mina rutiner kommer att ändras. Så vi får se hur nästa år blir? Alyssa är nämligen ledig från förskolan och börjar den 10 januari igen. Jag som dessutom tänkte börja gå på gymmet minst 1 gång i veckan. Nytt schema snart alltså!

Min son blir 7 månader idag.

Min son blir 7 månader idag.

Annons