Jag heter Desirée. Kallas för Dez på nätet. Gift med min man Henrik och vi har 2 småbarn. Vår dotter är 3 år och vår son är 1 år. Mycket av bloggen kommer handla om att försöka balansera vardagen med 2 barn istället för 1… Hur ska detta gå? Det blir nya utmaningar och nya rutiner.

Annons

Varför tänker jag så?

Efter att vår son Anthony kom så tyckte henke att vi borde skaffa ett till barn. Hans starka skäl till detta var att jag inte behövde gå tillbaka till jobbet om jag blir gravid nu + att jag får nya föräldrardagar sa han skämtsamt. Jag tänkte att han är helt dum i huvudet! 😕 Jag har haft en svår förlossning och en bra förlossning samt att vi har fått ett barn av varje kön och de båda är friska. Jag tackar gud för detta! Har verkligen inte lust att utsätta min kropp för ännu en graviditet och känna denna enorma stora smärtan igen när man föder. Plus all tid på efter läkningen mellan benen. Den är också jobbig.

Men ändå lyckats jag få upp tankar i min hjärna: Jag vill ha en dotter till… Ska hon heta si eller så…Hur dum är jag, egentligen?! :roll: Pratade om detta med min kusin och en annan kompis. Båda säger samma sak. Att man glömmer smärtan snabbt så fort det finaste har kommit till världen. Jag håller med till viss del. Men smärtan kommer man nog aldrig glömma eller ..? 😕

 

2 reaktioner på ”Varför tänker jag så?

 1. Åh vad kul att jag hittade dig, du lämnade inte din bloggadress i din kommentar, men av en slump hittade jag dig. 😀

  Ja det sägs att man lätt och snabbt glömmer smärtan, det jobbiga och sånt för att annars skulle man ju aldrig skaffa flera barn. :)

  Jag känner däremot att jag aldirg i hela livet vill bli gravid igen, aldrig i livet föda barn igen och aldrig i hela universum behöva gå igenom allt med en bebis igen, nätterna, blöjorna, etc. 😀 Jag är tacksam för allt men jag är så väldigt klar med allt det och vill gå vidare nu.

  Oavsett vad du kommer fram till, så önskar jag dig all lycka till i vad du tar för beslut. Tänk igenom det noga och se om du orkar gå igenom det igen, gör du det så kör på. 😀 Lycka till med allt.
  ps. glöm inte att lägga in din bloggadress i ”inställningar” så att när du kommenterar så ser man vem du är. 😀

  1. Hej!

   Tack snälla för de fina orden. Jag ska verkligen tänka noggrant på detta. :-)

   Jag gick in på inställningar men hittade inte vart jag skulle lägga in min bloggadress? Jag får dubbelkolla detta. Tack för tipset!

Kommentarer inaktiverade.

Annons