Jag heter Desirée. Kallas för Dez på nätet. Gift med min man Henrik och vi har 2 småbarn. Vår dotter är 5 år och vår son är 2 år. Mycket av bloggen kommer handla om att försöka balansera vardagen med 2 barn istället för 1… Hur ska detta gå? Det blir nya utmaningar och nya rutiner.

Schema

Fredags promenad

Fredags promenad

Hann inte skriva tidigare idag men angående träning så testade jag igår att promenera efter frukosten kl 9.15 för jag vet att Anthony brukar sova ca 1 timma mellan kl 9-10 och kollade med Alyssa om hon ville promenera till en annan lekplats en vår egna ute på gården? Och det gick bra 🙂 Det tar ca 25 minuter att gå till den andra lekplatsen som är på bilden. Det är ju bra om Alyssa får leka av sig också. Tyvärr sov Anthony bara i 35 minuter denna gången men han var jätte snäll ändå när vi skulle tillbaka hem.

Så jag kommer försöka att gå ut kl 9 på måndagar och fredagar med båda barnen. Och tisdag – torsdagar kl 12 utan Alyssa, eftersom hon är på förskolan och sover där. Nu får vi se om detta håller..?

Varje gång jag promenerar ute så tar jag på mig mina special skor 😉 Puma bodytrain mesh. Älskar dom! Man känner redan av efter 5 minuter att dessa skor ger effekt på ben och rumpa. Jag blir extra taggad av detta!