Jag heter Desirée. Kallas för Dez på nätet. Gift med min man Henrik och vi har 2 småbarn. Vår dotter är 5 år och vår son är 2 år. Mycket av bloggen kommer handla om att försöka balansera vardagen med 2 barn istället för 1… Hur ska detta gå? Det blir nya utmaningar och nya rutiner.

Torsdag

Det har inte varit lätt…

Alyssa har varit hemma hela veckan, så fullt upp med att ta hand om 2 barn samtidigt. Som tur var fick jag 2 timmars hjälp från mina föräldrar i onsdags. De skulle till bäckebol köpcentrum som ligger inte så långt bort ifrån där vi bor och jag undrade om vi kunde följa med. De kom kl 11 hem till oss men jag sa då att jag hellre stannade hemma med Anton för jag fick honom att somna för 15 minuter sen. Han hade nämligen inte sovit något sen kl 8. De sa att det var helt okej. De kom tillbaka med Alyssa kl 13. Under den tiden hann jag göra en tvättmaskin, diskmaskin, diska andra saker för hand, dammsuga hallen och köket. Sen bara kände jag hur slut jag var och vilade 20 minuter innan de kom tillbaka. Så det kändes väldigt skönt att få lite saker gjorda när en unge sov och den andra var borta i två timmar. Det gjorde mycket!

Idag har det gått väldigt bra. Anton har väckt mig kl 3 och 6 sedan somnade han kl 8. Då var det dags för mig och Alyssa att äta frukost. Vi tog sen en kort promenad ner till vår Ica med Anton i vagnen kl 10.30 och han somnade på vägen dit. Sen dags för lunch och sen sova middag runt kl 12.15. Det som var extra härligt idag var att båda ungarna var trötta samtidigt! Det har aldrig hänt innan. Thank god! Haha… 😀 Så då passade jag på att sova med de. Vi sov i 1 timma och 35 minuter. Bara det lilla gjorde att jag kände mig piggare och utvilad. Annars har det varit från ca 30 minuter till 1 timmas skillnad mellan dom när de vill sova. Jag har aldrig fått sova så länge innan på dagen, alls…

_20160908_225219_20160908_225142

Skönt att det är fredag imorgon. Min man ska fixa tacos middag när han kommer hem. Nu är det dags att sova.

Godnatt people… Zzzzz…