Stolt mamma till två små tjejer. Sambo med de vackraste ögonen i världen. Stort Winnerbäck fan. Tycker att livskvalite är att sitta i gräset och njuta av livet en ljummen dag. Fyndar gärna och ofta vilket jag delar med mig av till er. Det svarta huset för att vårat renoveringsobjekt sakta men säkert förvandlas till just Det svarta huset. Det är där bakom det vita planket vi bor, lever och drömmer. Kontakt: johanna_bloggar(snabela)hotmail.com.

Annons

shoppa the brand under september månad

Missa inte att the brand stödjer barncancer fonden och att 10% av deras försäljning på babyshop under september går till fonden.10% av<br>The BRAND-försäljningen<br>till Barncancerfonden

10% av all The BRAND – försäljning till Barncancerfonden! September är cancermånaden, och​ ​syftar till​ ​att uppmärksamma och sprida​ ​information om cancer världen över. Vi vill dra vårt strå till stacken genom att under hela septembermånad skänka 10% av allt vi säljer från The BRAND till Barncancerfonden. Vi​ ​hoppas​ ​på så sätt​ ​kunna​ ​belysa den angelägna kampen mot sjukdomen, och samla in pengar för vidare forskning och stöd till de barn och de familjer som drabbats av sjukdomen.

Låt oss utrota cancer tillsammans!​

The BRAND Bow Mössa Rosa Love Pink Love

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons