Stolt mamma till två små tjejer. Sambo med de vackraste ögonen i världen. Stort Winnerbäck fan. Tycker att livskvalite är att sitta i gräset och njuta av livet en ljummen dag. Fyndar gärna och ofta vilket jag delar med mig av till er. Det svarta huset för att vårat renoveringsobjekt sakta men säkert förvandlas till just Det svarta huset. Det är där bakom det vita planket vi bor, lever och drömmer. Kontakt: johanna_bloggar(snabela)hotmail.com.

UnderBARA BARN

Ni missar väl inte att det är dags för UnderBARA BARN mässan den 3-5 oktober? Jag kommer gå för tredje året och fjärde gången i år och ser verkligen fram mot det! Det är så roligt att titta på nyheter, lyssna på föreläsare , shoppa lite och umgås med folk. Förra året åkte jag och en rolig vän med våra tre barn, denna gång gör vi det smidigt och åker bara vi två! Ska bli riktigt roligt att bara umgås på tumanhand en hel dag. Lyxigt faktiskt!

Öppettider underBARA BARN

Fredag 09.00-17.00
Lördag 09.30-17.00
Söndag 10.00-17.00

Entrépriser underBARA BARN

Vuxen 150:-
Barn 7-15 år 20:- i vuxens sällskap.
Barn 0-6 år gratis i vuxens sällskap.
Familjebiljett :- (två vuxna och max tre barn under 15 år)

(Glöm inte att man kan förköpa biljetter på hemsidan! Om du är medlem hos coop så glöm inte att visa kortet i kassan på mässan för rabatt!)

Mer info om hur man hittar, parkerar osv finns HÄR

Här kan ni läsa om förra årets mässa i bloggen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *