Stolt mamma till två små tjejer. Sambo med de vackraste ögonen i världen. Stort Winnerbäck fan. Tycker att livskvalite är att sitta i gräset och njuta av livet en ljummen dag. Fyndar gärna och ofta vilket jag delar med mig av till er. Det svarta huset för att vårat renoveringsobjekt sakta men säkert förvandlas till just Det svarta huset. Det är där bakom det vita planket vi bor, lever och drömmer. Kontakt: johanna_bloggar(snabela)hotmail.com.

Annons

Pippi på Pippi

pippi1

Tjejen har dille på Pippi och har haft det under något års tid. I födelsedagspresent fick hon Pippihuset med tillhörande möbler och figurer (Pippi, Tommy, Annika, Herr Nilsson, Lilla Gubben, Kling, Klang och Prussiluskan) och i julklapp fick hon Hoppetossa! Av dessa två tror jag att det är Hoppetossa som var mest populärt för när det ska lekas är det främst Hoppetossa som ska fram.

pippi2

 Mini är stormförtjust i figurerna. Så fort hon kommer in på tjejens rum pekar hon på huset och båten och säger ”däää” och så ska hon ha ett par figurer att leka med. Fungerar väl så länge hon inte har så mycket tänder tänker jag för det vore ju synd med bitmärken i Pippis panna! Vi tycker att det är viktigt att skapa så bra band mellan syskonen som möjligt och att de ska känna att de har varandra, därför är det extra roligt att se att de redan nu kan sitta och samsas vid just dessa leksaker.

pippi3

När tjejen vill vara ifred åker pusslen fram. Jag tycker att detta Pippipussel är toppen med tre pussel i en karton. Det enklaste har 30 bitar, sedan finns det ett med 50 bitar och ett med 80 bitar i. Pusslet på 30 bitar är i lättaste laget men tjejen har inte riktigt tålamod att sitta med det på 50 bitar själv så när det ska läggas sitter någon av oss vuxna med vilket ger en mysig stund då tjejen gärna berättar historier medans hon lägger.

Jag blir jätteglad om ni vill rösta på mitt inlägg med hjälp av knappen nedan!


Rösta på mitt bidrag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons