Stolt mamma till två små tjejer. Sambo med de vackraste ögonen i världen. Stort Winnerbäck fan. Tycker att livskvalite är att sitta i gräset och njuta av livet en ljummen dag. Fyndar gärna och ofta vilket jag delar med mig av till er. Det svarta huset för att vårat renoveringsobjekt sakta men säkert förvandlas till just Det svarta huset. Det är där bakom det vita planket vi bor, lever och drömmer. Kontakt: johanna_bloggar(snabela)hotmail.com.

Panda filten från Molo finns i lager hos…

Finns ett gäng Pandafiltar från Molo hos Littlesunflowers, men de går nog åt fort då de blivit superpopulära! Är ni nya kunder så glöm inte att ni får 10% på er första order om ni anmäler er till nyhetsbrevet längst ner på deras förstasida. Kan även fungera med koden ss14!

Frakten ligger på 3,95 pund för köp under 50 pund. 2,95 pund för köp över 50 pund och frakten är fri om man handlar för över 100 pund. Titta dock en extra gång för detta är siffror som kommer från mitt huvud 🙂 Men priset på en filt inkl frakt från England (med 10% avdraget) borde hamna på ca 325:-

Pandas Blanket (Niles)

Är ni inte ute efter filten så kan ni alltid titta på rean som är utökad med 50% och koden går att använda på den med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *