Stolt mamma till två små tjejer. Sambo med de vackraste ögonen i världen. Stort Winnerbäck fan. Tycker att livskvalite är att sitta i gräset och njuta av livet en ljummen dag. Fyndar gärna och ofta vilket jag delar med mig av till er. Det svarta huset för att vårat renoveringsobjekt sakta men säkert förvandlas till just Det svarta huset. Det är där bakom det vita planket vi bor, lever och drömmer. Kontakt: johanna_bloggar(snabela)hotmail.com.

Gör egna barnvagnskrokar

Ni har säkert sett barnvagnskrokar tidigare. De är väldigt praktiska och vi har en uppsättning på vagnen. Perfekt om man behöver ha händerna fri (vilket man ofta behöver!) Istället för att köpa färdiga så kan man ganska enkelt göra själv;

Karbinhake

Gör en själv istället för en bråkdel av vad de kostar att köpa färdiga! På Tex Biltema finns Karbinhakar från 9:- i olika färger och storlekar. Den största kostar 15:-.Finns på andra typer av byggvaruhus också så som Jula och Bauhaus.

Självhäftande kardborreband

Självhäftande Karborreband finns på bla Kjell och Co för 35:- men finns även på sytillbehörs butiker.

AddBaby Barnvagnskrokar (2-pack)AddBaby Barnvagnskrokar (2-pack)Barnvagnskrokar

Vill man istället köpa krokarna så kan man göra det på bla Babyland för 149:-. Men även här finns olika typer av barnvagnskrokar som säljs på andra butiker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *