Stolt mamma till två små tjejer. Sambo med de vackraste ögonen i världen. Stort Winnerbäck fan. Tycker att livskvalite är att sitta i gräset och njuta av livet en ljummen dag. Fyndar gärna och ofta vilket jag delar med mig av till er. Det svarta huset för att vårat renoveringsobjekt sakta men säkert förvandlas till just Det svarta huset. Det är där bakom det vita planket vi bor, lever och drömmer. Kontakt: johanna_bloggar(snabela)hotmail.com.

Molo salg dag 2

Söndagen den 10/11 var det dags för vår andra dag på salg. Vi hade dock inga planer på att stanna länge utan tänkte ge oss av mot Sverige ganska omgående. Vi ville dock åka tillbaka för att se om de fyllt på med något nytt, om vi kanske skulle få med oss något linne, rånis eller kanske till och med en filt hem!

Vi kom dit vid 09,30 och gick omgående för att ställa oss i kön, denna gång hade vi ca tio personer framför oss. När vi kom in gick jag omedelbart till platsen för linnen och fick ner ca sex stycken i sopsäcken (det var ungefär de som fanns!). Senare vid sorteringsbordet valde jag bort snowanimals i stl 122/128, det kändes som det var alldeles för långt tills dess att det skulle användas och sen tycker jag i ärlighetens namn inte att det är speciellt fint (men man kan ju ändra sig). Sen var det ett annat linne som jag har för mig var med bilar av något slag men det hade ett hål på magen så det åkte också tillbaka, samt ett sunflower i stl 146/152!

Tog en till vända bland skorna och vid 110/116 bordet, där hittade jag en sunflowerkjol och ett par shorts som matchar rabbit rose. Rotade lite mer i mösslådorna för att hitta en rånis men utan resultat! När vi gick mot sorteringsbordet så tittade jag ner i en ensam låda och där låg två sunflowerfiltar! Jag norpade den ena men lät den andra ligga kvar, jag har bara behov av en och tänkte aldrig under salgen att jag skulle köpa för att sälja.

DSC04886Det blev lite fina ”baskläder”, en tröja med central park, två tröjor med volanger och tre par leggins ( de enfärgade kostade 25dkk!) Dessa stod jag och tvekade på men så resonerade jag som så att dessa är finare och billigare än att gå på tex h&m och köpa något liknande så de fick följa med hem.

DSC04885 Jitterbugglinne och cherryblossomlinne i stl 110/116, sunflowerlinne stl 92/98, shorts som matchar rabbit rose och sunflowerkjol i stl 110/116. Sist men inte minst sunflowerfilten!

Efter 45 minuter på salgen dag två begav vi oss därifrån och hemåt, nöjda med våra dagar i Danmark!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *