Stolt mamma till två små tjejer. Sambo med de vackraste ögonen i världen. Stort Winnerbäck fan. Tycker att livskvalite är att sitta i gräset och njuta av livet en ljummen dag. Fyndar gärna och ofta vilket jag delar med mig av till er. Det svarta huset för att vårat renoveringsobjekt sakta men säkert förvandlas till just Det svarta huset. Det är där bakom det vita planket vi bor, lever och drömmer. Kontakt: johanna_bloggar(snabela)hotmail.com.

Dagens mama

 

DSC04806

 

Idag har jag haft på mig jeans från gina tricot och klänning/tunika från h&m. Jag gillar svart. Jag gillar spets. Jag gillar rock. Jag gillar täckt hud. På handen har jag ringen jag fick av sambon strax efter att han friade.

DSC04807

Igår bestämde jag mig för att det får vara nog. Jag har knappt rört på mig sedan fyra år tillbaka i tiden. Jag avskyr promenader så de sker väldigt sällan. Jag har alldeles för ont i fogarna än för att vilja lägga pengar på någon form av träningskort som kanske inte kommer utnyttjas. Jag har även för svårt att finna tid utanför hemmet för träning då min sambo jobbar oregelbundna arbetstider. Igår gav jag mig ut på min första springtur på sex år. Det gick, men fy sa*an vad ont det gjorde i kroppen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *