Stolt mamma till två små tjejer. Sambo med de vackraste ögonen i världen. Stort Winnerbäck fan. Tycker att livskvalite är att sitta i gräset och njuta av livet en ljummen dag. Fyndar gärna och ofta vilket jag delar med mig av till er. Det svarta huset för att vårat renoveringsobjekt sakta men säkert förvandlas till just Det svarta huset. Det är där bakom det vita planket vi bor, lever och drömmer. Kontakt: johanna_bloggar(snabela)hotmail.com.

Långa fransar

Brukar ni använda lösögonfransar? Jag gör det ibland då jag är svag för sextiotalslooken med mycket fransar och sotade ögon.

Lösögonfransar: Lilly Elite

Hos minbeauty.se kan man köpa lösögonfransar av högsta kvalité som ser väldigt naturliga ut, till ett bra och billigt pris.  Alla  lösögonfransar är 100% handgjorda och de använder materialet ”Mono Fiber” vilket är ett syntetiskt material gjort för att efterlikna naturligt hår. Mono Fiber är ett väldigt tåligt material som gör att ögonfransarna behåller formen under en längre tid och har en ökad livstid.Fransarna kommer med en plastbox där man förvarar fransarna  när man inte använder dom.

Lösögonfransar: Black SwanLösögonfransar: SuperstarLösögonfransar: Princess

Minbeauty.se vill erbjuda alla mina läsare 15% rabatt på deras produkter!

Använd rabattkoden ”bloggläsare” i kassan för att få din rabatt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *