Stolt mamma till två små tjejer. Sambo med de vackraste ögonen i världen. Stort Winnerbäck fan. Tycker att livskvalite är att sitta i gräset och njuta av livet en ljummen dag. Fyndar gärna och ofta vilket jag delar med mig av till er. Det svarta huset för att vårat renoveringsobjekt sakta men säkert förvandlas till just Det svarta huset. Det är där bakom det vita planket vi bor, lever och drömmer. Kontakt: johanna_bloggar(snabela)hotmail.com.

Stranden på Kreta

Stranden bestod av sten och det var ganska svårt att ta sig ner i vattnet utan att ramla. Men när man väl var i så var det superskönt och det var inte alltför stenigt.
Lyckan när vår tjej fick komma ner i havet för första gången är obetalbar! Hon plaskade och skrattade och skrek. Det var lycka på hög nivå.
Vi hade en sådan uppblåsbar ring som man sitter i med oss till henne att sitta i. Den är perfekt när det inte är för mycket vågor. Men å andra sidan så kan man inte bada med en liten en när det är vågor…
Vi gick en bit till en annan strand som var mer sandig så hon skulle få gräva lite i annat än grus.
Stranden var hur som helst inte barnvänlig alls, så hade hon varit lite större och mer självgående så hade detta vart helt värdelöst.

Tack för att just du tittade in ♥♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *