Stolt mamma till två små tjejer. Sambo med de vackraste ögonen i världen. Stort Winnerbäck fan. Tycker att livskvalite är att sitta i gräset och njuta av livet en ljummen dag. Fyndar gärna och ofta vilket jag delar med mig av till er. Det svarta huset för att vårat renoveringsobjekt sakta men säkert förvandlas till just Det svarta huset. Det är där bakom det vita planket vi bor, lever och drömmer. Kontakt: johanna_bloggar(snabela)hotmail.com.

Shopping i London

Jag rekommenderar att shoppa i Camden, samt på Primark och Next. Samt på mer lokala butiker och ej på de stora kedjorna som finns i Sverige. Jag vet att Next numera finns i Sverige också, men de har större utbud av sina fantastiska (barn)kläder i London.
Primark kanske för många känns b. Men när man får t-shirt, underkläder, skor, coola assesoarer m.m för en tia styck så kan man inte låta bli. Vi köpte väldigt mycket på just Primark när vi var i London med tjejen, hennes garderob blev skapligt uppdaterad för nästan inga pengar alls. Vi var tom tvungna att köpa en till resväska J
Vill man shoppa trendiga billiga kläder så är det till Primark man ska gå, jag tycker att det är kanon att kunna slänga ut kläder när man tröttnat på dem eller sälja dem vidare och då är det stor fördel om de inte kostat skjortan!
Tack för att just du tittade in ♥♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *