Stolt mamma till två små tjejer. Sambo med de vackraste ögonen i världen. Stort Winnerbäck fan. Tycker att livskvalite är att sitta i gräset och njuta av livet en ljummen dag. Fyndar gärna och ofta vilket jag delar med mig av till er. Det svarta huset för att vårat renoveringsobjekt sakta men säkert förvandlas till just Det svarta huset. Det är där bakom det vita planket vi bor, lever och drömmer. Kontakt: johanna_bloggar(snabela)hotmail.com.

Billiga vägghyllor för trendiga hemmet

Hej alla! Det var inte igår om man säger så men varken tid eller inspiration har funnits. Jag hänger fortfarande på instagram dock så det är bara att haka på där för att få se mer bilder från mig (min_gata).

Nu till något helt annat, jag har en softspot för stringhyllor och har en hel del i min ägo. De jag har är alla gamla men de är både äkta string och oäkta. Innan jag lyckades hitta min första second hand sökte jag som en tok efter fejk string och hyllor som liknade stringhyllor eftersom jag tyckte de äkta var på tok för dyra i nyproduktion. Har sett nu ett par gånger att dessa string liknande hyllor funnits att köpa för otroliga 329:- och 269:- (stora och små) och om jag inte haft huset fullt av hyllor hade jag slagit till på dessa billiga!

ladda ned (1) ladda nedladda ned (2)ladda ned (3)

Dessa billiga string kopior / vägghyllor finns att köpa här