DAGENS FUNDERING

onsdag 8 januari 2014 kl 12:52 | Allmänt/ Inredning

IMG_1735

 

 

Vi flyttade ju till radhus i början av december vilket har resulterat i flera timmars inrednings-inspirations-letande! Jag är helt lost i inredningsvärlden och kan inte sluta drömma mig iväg bland alla snyggelisnygg design saker. Än så länge har vi det sparsamt inrett hemma eftersom vi vill göra ”rätt” direkt. Vilket jag vet att vi inte helt kommer lyckas med då ”rätt” är en ständigt föränderlig sak. Men med en del design-klassiker ska väl vara grunden har vi tänkt. Då till dagens fundering, ska glödlamporna över soffbordet få stanna (ett litet) tag till eller åka ner direkt. Tåls att fundera på!

Lillan sover så nu har jag någon timmes egentid. Mycket ska hinnas med då men funderar på att lägga alla ”måsten” åt sidan, ta en kopp té och slösurfa runt lite. Kan lätt spendera timmar med att bara titta runt. Haha!

Ha en fin dag nu!

MÅNDAG 2014

måndag 6 januari 2014 kl 11:27 | Allmänt

IMG_0652

 

Min vy just nu. Fina rosa tulpaner.

 

Dagen började tidigt men mysigt. Ines vaknade vid halv sex så då bar jag in henne till vår säng och så låg alla och myste. Nu dricker jag kaffe och lillan pysslar med sina leksaker. Känns som att det är en bra måndag trots att Peter jobbar. Fixa lite lunch och sen ta oss ut på en skön promenad. Solen strålar här i staden och ger massor av energi! Underbart.

I eftermiddag ska jag klicka hem lite nytt till bebis i magen. Vi behöver ju x2 av allt då Ines bara är 9 månader. Täcke, kudde, sängkläder och lite nya kläder står på inköpslistan. Plus en ny kalender till mig. Behöver en för att hålla reda på allt. Har funnit en från bookbinders som jag ska spana in igen.

Hörs kanske senare vänner. Ha en fin start på veckan nu!

Att älska söndagar

söndag 5 januari 2014 kl 11:26 | Allmänt

20140105-115343.jpg

Jag och lillpluttan ligger och vilar medan Peter bakar bröd och gör god fisksoppa. Härlig fördelning av sysslor!

Jag älskar söndagslunken. Ingen stress, inga måsten. Endast familjemiddag på agendan, som vanligt. Dock hos oss idag. Riktigt mysigt! Jag har bakat hallon cheesecake till efterrätt. Mums.

2014

torsdag 2 januari 2014 kl 15:15 | Allmänt

20140102-154835.jpg

Hej!

Hoppas att ni hade en fin jul och en glittrig nyårsafton. Vi har åkt runt en del till familj och vänner så nu njuter vi av de sista lediga dagarna här hemma. Så skönt med rutiner igen! Lillan har varit sjuk och riktigt kinkig den senaste tiden så jag HOPPAS att rutiner och lugn och ro ska göra susen. Kanske är det tänder som spökar?! Det är ju pluttans 9-månaders dag idag och inga tänder har kommit än. Känner dock ingen stress över sånt.

Själv är man höggravid nu. Mindre än 8 veckor kvar till lillebror/lillasyster är här hos oss. Overkligt!

POMPDELUX REA

fredag 27 december 2013 kl 17:23 | Allmänt/ Ines 6-12 mnd

10123_m

 

 

Fyndade lite till stumpan på POMPdeLux rea. Så nöjd med alla fynd. Tog strl 86 så hoppas att de är ”normala” i storlekarna då lillan har strl 80 nu.

 

Tänk att det redan har varit julafton. Vad hände egentligen?! Ines fick riktigt fina julklappar av alla nära och kära. Blir alldeles varm i hjärtat när jag ser hur älskad hon är, alla vill hålla och gosa med henne. Hjärtat mitt. En liten orostanke är att hur ska bebis i magen kunna bli lika älskad. Men självklart kommer han/hon bli det!

Ha en skön kväll nu vänner för det ska vi ha. Har köpt hem massor av goda skaldjur som vi ska frossa på! Kram

Taggar: ,