då
2011_01_16_6660-Edit

 

nu

 

wQ5oPdaBbMKPGHKsJDYAwjjScYJ1oIqxcC25MdbNjH96ZME5AGof4nEzGsxBNH4r

När man är ung så tror man sig veta allt, man tror att man vet vad som är bra för en själv, det värsta som finns är när någon säger åt en, precis som jag gör nu.

När jag var 15 så trodde iaf jag att jag visste allt, jag förstod att jag skulle utvecklas och lära mig mer, men jag trodde att jag varit med om mycket och visste hur saker gick till. sanningen är att jag visste mycket, och jag hade varit med om en hel del, jag visste vad som var bäst för mig i stunden, men jag hade 0 koll på vad som var bäst för mig i framtiden eller ens om några dagar.
Saken är den att jag var inte vuxen, jag kunde inte ta hand om mig själv helt. Jag visste hur min vardag såg ut och jag visste vad som var bra i min vardag och inte, men jag hade ingen koll på saker utanför min vardag, där var jag helt lost! Ju met jag har lärt mig och sett utanför min vardag, ju mer har jag insett att jag inte visste ett skit och att jag fortfarande inte vet ett skit och kommer lära mig sjukt mycket mer om världen, mig själv och allt där emellan. Jag ska vara ärlig och jag ser faktiskt fram emot att lära mig mer och utvecklas. Ibland undrar jag om jag ännu inte är redo att klara mig sälv, jag är 20 år men ibland så tror jag att jag fortfarande är ett barn.

 

Love, Ellie 

Lämna en kommentar