image

Nu är det den årstiden då mina utslag blir värre och värre… på något sätt så försöker jag blunda för det och låtsas som om de inte finns där. Jag vet att det inte är bra o att ingen bryr sig, men ändå så tar det emot. Jag gillar inte längre att ta bilder på mig själv, för jag känner mig bara äcklig och ful. Jag har oturen att det börjar komma i ansiktet och det sänker verkligen min självkänsla.  Just nu känner jag inte för att dela med mig med det, jag ska verkligen ta modet till mig och ta kort och visa för er snart. Jag skulle enbart göra det i hopp om att det skulle hjälpa  någon annan där ute att må bättre.
(Ni kan se lite på armen på bilden åvan)

Glöm inte att ni alla är jättefina precis som ni är och jag är faktiskt fin precis som jag är ♡♡

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: Maja

  Åh du är så himla fin. Spelar ingen roll hur din hy ser ut, du är så jävla fin!!

  URL:
 2. Postat av: Sherin

  Du är jätte fin och jätte vacker ändå❤️

 3. Postat av: dania

  Du är jätte fin så som du är

  URL:
 4. Postat av: Linnéa

  Varje sommar och varje gång jag åker på semester när min kropp inte är van vid stark sol får jag röda utslag på händer, fötter och på sista tiden har det börjat komma på bröstkorgen. Jag hatar mig själv när jag ser att andra kollar på det även fast jag vet att jag inte kan göra något åt det! Men jag är alltid rädd att folk ska hålla sig undan för att dom tror att det smittar. Jag är allergisk mot solen och änsålänge har jag inte hittat något som tar bort utslaget. Det är hemskt att det ska vara så svårt att bli vän med sig själv och acceptera sig som man är!

  URL:
 5. Postat av: Nadja

  Du är en av de finaste personerna jag vet om. Känner inte dig men du verkar bara så himla fin. Det är helt otroligt. Vi som älskar dig på långt håll finns självklart här och ingen dömer. Du är så himla fantastisk och modig! Bästaste vackra du! Kramaaar

  URL:
 6. Postat av: Clara

  Jag vill att du ska veta att du är otroligt fin! Jag har också psoriasis, men jag har verkligen haft tur, eftersom jag inte haft mycket utslag alla det här året! Men ändå så har du inspirerat mig så mycket, för när jag hade mycket utslag över hela kroppen, så kände jag mig också ful och äcklig, jag vill absolut inte visa mig. Men efter att du var med i top model, fast du hade psoriasis, så visade du mig på något sätt att det inte kan stoppa en! Jag hoppas du förstår att du ger mig mycket inspiration och hopp, du är jättefin! Kram

  URL:
 7. Postat av: Fanny

  Du är super fin.
  Du är en stor hjälp till alla.
  Du är fin precis som di är, skit i vad andra säger. Det är svårt jag vet men det är bara att försöka.
  <3

  URL:

Lämna en kommentar