Har ni någon gång känt frustration över att ni tycker om någon så mycket?
Att ni vill få den här personen att förstå hur mycket du gillar den,  men att jag älskar dig eller dina ord inte förklarar det tillräckligt bra? Att inga ord kan förklara det.
Din känsla är så stark att du inte vet hur du ska förklara den, det finns inget ord som passar in. Det närmaste jag kan komma är jag älskar dig, men ändå räcker det inte. Det måste finnas något mer som är ännu starkare, min känsla är starkare än så, men med vilka ord ska jag förklara den?

Han är så fin, helt underbar och jag blir alldeles varm i kroppen när jag kollar på honom. Jag känner mig nästan drogad för att jag känner så mycket, jag känner så starkt bara för honom. Jag gillar allt med honom, jag gillar även det jag inte gillar. Jag menar jag gillar att jag inte gillar det. Det finns inget dåligt hos den här killen. Han är inte perfekt, ingen är perfekt men jag gillar honom som om han vore perfekt. Är det någon som förstår mig? 

❤❤❤

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: Chatrine

  Jag förstår dig exakt! Man gmhar så mycket känslor inom sig! Man vill bara förklara den för den andre men det går inte för det är sån stark känsla ❤️
  Jag känner likadant för min sambo!
  Kramar

  URL:
 2. Postat av: Seema

  Jag förstår ❤️

  All kärlek till dig och Kevin! Ni är så fina 😉 kram

  URL:

Lämna en kommentar