Ibland känns saker så stort, långt ifrån och jobbigt. Som tex. Lära mig spanska, det känns så långt ifrån min verklighet idag att det blir jobbigt att tänka på det.

Att jag ska äga en fin lägenhet och vara gift med fina barn är också så långt ifrån att det blir som en sten på bröstet att tänka på det. Saker som är stora känns så. Jobbiga och nästan omöjliga.

I det här läget och tankarna så har jag lätt att stressa upp mig själv och bygga upp en ångest i kroppen. Jag har lärt mig att det inte funkar, allt kommer inte över en natt. Man får andas och ta en dag i taget, sätta upp lite delmål som inte känns så omöjliga att uppnå.

Det stora grejerna i livet kommer inte enkelt, man måste kämpa och det känns inte alltid så lätt. Men då får man sätta sig ner och sätta upp ett del mål som man ska uppnå innan veckan är slut. Man får ta saker stegvis.

Love

0 kommentarerKommentera »

  1. Postat av: Felicia

    Tack snälla för dina två senaste inlägg, är i EXAKT samma tanke-mode just nu.. man är aldrig ensam! Kram :)

    URL:

Lämna en kommentar