Den hör dagen började inte som jag hade tänkt. Jag fick en grov panik av något slag efter att jag betalade räkningar . Eller snarare när jag satte mig ner och såg över vad jag har spenderat under de senaste månaderna.

Egentligen så har jag inte spenderat för mycket i förhållande mot vad jag har, jag skulle aldrig spendera pengar som jag inte har, eller något liknande.  Men det gör så ont i mig när jag ser vilka summor jag har spenderat, när jag tänker över hur mycket pengar det är.
Jag är absolut inte pengar-kåt, eller något liknande, jag har respekt för pengar.  Jag har aldrig varit den som går runt i märkesgrejer, det är inget jag vill lägga pengar på.

Jag är bara en tjej som gillar att se mitt konto stiga och inte sjunka,  Vem gör inte det? Men för mig är inte pengar bara pengar och lyx,  för mig är det en trygghet.

Jag vet hur det känns att sitta där med 0, inte ens kunna köpa ett busskort. Att bli avkastad från tåget för att man inte har någon biljett, inte kunna gå ut med mina vänner för att jag inte har 1 enda krona.  Jag vet hur det känns att leva när man inte har några pengar på kontot. Tro mig, det är inte kul. Nu har jag det inte alls dåligt, jag har det bättre än vad jag någonsin skulle kunna tro.

Utav den anledningen så fick jag en liten panik ångest liknande grej idag när jag betalade åter en grej. Jag räknade ihop vad jag har gjort av med den här sommaren, egentligen inte mer än vad jag kan och borde. Jag har ändå gjort mycket, samt betalat för en kommande sak. Jag är absolut inte den snåla personen, det är inte det jag menar.

Jag är en tjej som inte behöver ha allt lyx,  ska jag vara ärlig så skiter jag i det, det finns så mycket mer saker att värdesätta här i livet. Men en sak som är viktigt för mig är att se mitt konto stiga,  inte för att vara rik eller så, bara för att känna mig trygg att jag aldrig kommer komma tillbaka dit där jag en gång var.

Love ellinor

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: Therese

  Jag förstår precis hur du känner. Även om jag fortfarande är i det stadiet att jag alltid får snåla.

 2. Postat av: Matilda

  Hej! Jag skriver till dig, inte just för dethär inlägget, utan jag tittar in här då och då och kan så väl känna igen mig i dina tankar och känslor. Du verkar vara en helt fantastisk tjej, med ett stort hjärta. Du är en av det vackraste jag någonsin sett. Och det skär i mitt hjärta när du ofta berättar om din ångest. Jag har själv varit där, jävligt mycket där. Idag mår jag bra, men inte helt.. Jag mår så bra som jag kan. Och det har jag accepterat. Att jag kommer få dessa dippar, ibland kommer dom ofta ibland varje dag hela tiden, andra dagar känns dom knappt. Men jag är okej med det. Det tar lång tid att komma dit. Alla gör det på sitt sett. Alla går sin väg.. Att det ska vara enkelt är ren och skär bullshit.. Det kommer göra ont, i hela kroppen. Det kommer vara en tuff väg att gå. Men när du gått igenom en bit och ser hur det börjar förändras under tiden, kommer det vara den bästa vägen du gått i hela ditt liv. Jag vill bara ge dig hopp från en som känt som du. Att det blir bättre. Våga tro det. För det är du värd. Många kramar från mig!

  URL:
 3. Postat av: MiaZ

  LÄS OM EN KVINNA SOM BLEV FRI FRÅN PSORIASIS
  Om du inte redan testat dricka Acai, efter att man läser den här artikeln finns det ju all anledning att testa dricka ACAI för
  att se om det hjälper även dig. Om kvinnan i artikeln blivit bra (hon fick tipset av en granne som blivit hjälpt med Acai), så borde ju fler personer kunna bli bättre/bra med Acai. Absolut värt att testa!
  Tänkte på dig direkt när jag läste artikeln så här kommer informationen:

  Jag fick i dagarna en Året Runt i handen av min gamla mor.
  ÅRET RUNT NR. 31/23 JULI
  Sid. 95

  Tidningen finns ev. ej kvar i affärerna. Kolla om Året Runt har artiklar på nätet, googla på artikelns titel eller på kvinnans namn
  typ GERTIE PETTERSSON PSORIASIS ACAI ÅRET RUNT.
  Bibliotek som även har veckotidningar brukar även ha tidigare nummer av de olika tidningarna de för.

  Artikelns rubrik: ”Mina utslag försvann efter 14 flaskor bärdryck”
  Artikeln handlar om en kvinna GERTIE PETTERSSON 70 ÅR

  Hon hade haft psoriasis i över 35 år. Men när hon prövade en dryck med bäret ACAI blev huden fin igen.
  Där fanns en artikel om en kvinna som botat sin psoriasis.
  Hon berättar: Det lät som rena mirakeldrycken men jag blev nyfiken… Jag märkte ganska snabbt att jag blev bättre, min hud läkte och utslagen försvann.
  Men det var först efter fjorton flaskor som huden blev riktigt fin. Hon blev även piggare.
  När huden var läkt och utslagen borta, försökte hon senare att hålla upp med acai. Det tog inte lång tid förrän utslagen kom tillbaka.

  Hon köpte en ny omgång Acai flaskor. Har nu använt det i 3 år.
  Idag tänker hon knappt på att hon haft psoriasis. Det känns bättre att dricka acai än att använda kortisonsalvor. Nu vågar hon inte sluta med Acai en gång till,
  ser alltid till att ha ett lager hemma.

  Som sagt, Ellinor om du inte testat detta, så hoppas jag du gör det och att även du skall bli hjälpt.

  URL:

Lämna en kommentar