gyjtguygui

Fotograf: Oscar Jettman

Nu är det så att jag har gått ur Stockholmsgruppen för olika anledningar. Samtidigt så har jag haft möte med både Mikas och Elite, men båda sa ”att jag inte passar för dom”
Då undrar nog några varför, men jag har ingen aning. Jag vet inte om det beror på mina utslag, eller om jag är för tjock. Jag har faktiskt ingen aning… Det gör mig otroligt ledsen iaf, rikigt ledsen.

När jag har varit i NYC och Turkiet så har det varit flera som är intresserade och många tror på mig där, här i Sverige verkar det som om det är kört för mig..
Jag skulle kunna fortsätta min dröm utomlands, men saken är den att jag inte vill resa mer just nu. För just nu så vill jag bara vara hemma med mina nära och kära.

Neee jag ville att den här dagen skulle bli rolig, men den startar med att jag är ledsen och på dåligt humör…. FAN

 

Love, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: Stina

  Ellinor! Blir ledsen när jag ser att du skriver att du tror dom inte väljer dig pga att du är tjock.. Modellbranschen strävar efter mått som de flesta av jordens befolkning inte har
  Handlar inre im att vara tjock eller smal. Jag tror inte att man blir lycklig av att gå på diet och bara äta grönsaker och kyckling tro mig jag har provat! Att vara på omslaget av vouge är inte lika med lycka om vägen dit är att bara banta och äta kanin mat haha hoppas du förstår min poäng du är grymt duktig och alla jobb innebär inte size 0 kämpa och you Will make it utan de där måtten!! Stor kram!

  URL:
  • Postat av: ellinorbjurstrom

   Hejsan Stina!
   Jag förstår din poäng helt! Nej min dröm är inte att äta kaninmat hela mitt liv så jag ska hitta en annan väg. Och om det nu är så att de tycker att jag är tjock så kan dom ta sig! Jag är fin som jag är :)
   Tack för peppen. Kram!

   URL:
 2. Postat av: Hanna

  Ellinor! Förstår dig helt och hållet. Själv vill jag bli skådis men även på den fronten är Sverige otroligt litet och trångsynt… Jag tycker du är fantastisk. Du är fruktansvärt vacker, precis som du är – både på in- och utsidan. Du är en otroligt duktig modell plus att du är en verklig förebild för så många tjejer runt om i landet – helt enkelt en av de mest spännande modeller Sverige någonsin klämt fram så självklart blir även jag förbannad på dessa ”agenturer”! Jag är inte så insatt i modellvärlden men i skådisvärlden är en agentur verkligen inte ett måste. Jag tror helt enkelt, 110% säkert, att du kommer klara dig ändå. Ge inte upp!

  URL:
 3. Postat av: A

  Vad tråkigt,men ge inte upp! Om du tar jobb i New York kanske det bli lättare att komma med i en agentur i Sverige sedan? Lycka till! Jag hade gärna sett dig som modell i modetidningarna i Sverige

  URL:
 4. Postat av: Ulrika

  Men fråga Mikas och Elite om feedback, varför de säger att du inte passar för dem. Kan vara skönt och veta varför så slipper man gå runt och grubbla.

  URL:
 5. Postat av: anonym

  Jag fick feedback från Elite då jag frågade vad som gjorde att jag inte kom med. Träffade Fabriona (??) Och frågade henne efter också. Du har rätt att veta Men var beredd på att du kan få höra något du inte vill, det fick jag men hon sa det på ett väldigt bra sett! Inte alld elak eller så. Kram

  URL:

Lämna en kommentar