hkjhkhkjhj yeeeeh

Jag är rädd för att nöja mig

Jag har på senare tid tänkt väldigt mycket på mitt liv och vad jag vill göra med det. På något sätt så är jag rädd för framtiden men samtidigt väldigt taggad på att veta hur den ser ut.
Jag är rädd för att jag ska nöja mig och sluta sträva efter att utvecklas. Just nu vill jag alltid hitta en väg att bli bättre samt hitta en lösning på hur jag ska nå dit jag vill. Min rädsla är att jag ska ge upp det och nöja mig med att vara där jag är idag. För att hur bra du än är så kan du alltid bli bättre. Jag är helt enkelt rädd för att typ ge upp.

Alla vet att det inte är lätt att nå dit man vill, det krävs mycket tid och energi hela tiden. För mig krävs det väldigt mycket psykiskt och ibland känner jag att jag inte orkar det mer..
Men sedan blir jag rädd för att sitta i mitt pansionärshus och tänka ”varför gjorde jag inte det? eller varför kämpade jag inte lite till” jag vill kunna sitta i min gungstol och vara stolt över mig själv och vad jag har åstadkommit, vara stolt för att jag inte nöjde mig och gav upp.

Jag tror att alla kan uppnå de dem vill så länge dem inte ger upp. Jag vill och ska inte vara en av dem som gav upp bara för att det blev lite jobbigt och motstånd. Jag ska vara den som gav allt och nådde dit jag ville.

Love, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

  1. Postat av: Elin

    Jag tror att de e mycket bra att försöka nå sina mål men vi kvinnor e så himla självkritiska o om vi inte skulle nå de målet mår vi oftast dåligt. Jag är 25 år o ja känner igen mig själv i dig så mycket. Jag tänkte exakt likadant som du när ja va i din ålder. Ja skulle bara nå dit!!! Dit dit dit!! Ja kämpade som ett svin o plötsligt gick ja faktist in i väggen när jag var 21 år. De va de hemskaste som ja någonsin vart me om. Efter de såg ja annorlunda på mitt liv o lärde mig att uppskatta de små sakerna mer. Man ska inte ge upp absolut inte! Men man ska också må bra under tiden man strävar dit. Jag fann mig en annan ide som nu har tatt mig till att ha en egen nagelsalong som ja trivs jätte bra me. De ja menar e att man ska inte va rädd för att gå vidare o testa andra saker. De va jag!! Ja va jätte rädd för ja hade satt upp dessa mål om mig själv o ja kände att om ja ska ge upp dessa så e ja värdelös. Att ja skulle ångra de o att ja tänkte varför gav ja upp? Men tro mig. De finns en anledning till varför man har dom tankarna o då kan de va värt att sätta sig ner o verkligen våga ta ett kliv utanför. Du e en jätte härlig människa på många sätt o ja vet att vilka val du än väljer så kommer du sitta i din gungstol o vara stolt!

    URL:
  2. Postat av: Alma

    Detta fick mig också att tänka.. Tack för att du skev detta, det var jätte bra skrivit:)

    URL:

Lämna en kommentar