★ Vem är Dessie?

En skånsk 2-barnsmamma bosatt i en betongbunker som för varje dag blir mer och mer likt ett hem. Tillsammans med ungarna Alicia & Kevin delar vi även vardagen med pappan Anders, även kallas ”hjärtat” här i bloggen.

Använder mobilkameran mycket, men när tid finns så åker även den tunga fram! (Canon EOS 550D)
Pluggar mediadesign och är mer eller mindre besatt emellanåt.

Gick bf i gymnasiet, ångrade mig när det var 1 år kvar. Tog studenten 2006 med medelmåttiga betyg. Lever med ledvärk utan diagnos. Har många ärr i mitt hjärta, både fina och fula.

Lever med filosofin om att man lär så länge man lever, och att man ska lära efter sina egna misstag.. inte andras. Vill även hinna med mycket, tiden kan vara så knapp!
Såå.. lev medan du kan?

Har för övrigt bloggat sen 2008, började när mamma fick sin bröstcancer.. och sen fortsatte jag. Behövde, och behöver, någonstans att ventilera mig i text. Har även tävlingar, recensioner, tips, m.m i bloggen =)

Har för övrigt panikångest och social fobi. Har svårt att bara öppna ytterdörren vissa dagar men kämpar på och springer på besök och kuratorn. Har äntligen fått veta varför jag mår som jag gör, och varje dag är en kamp med panikkänslor och yrsel.

Och nu kan jag även lägga till att jag startat eget företag! Lille du, som även finns på fejjan, inriktar sig på  barnkläder, barnartiklar och leksaker som inte används längre och kan komma till nytta för någon annan. Butiken öppnar snart i Skåne, finns även på tradera där vi säljer av ett parti NYA produkter såsom mammakläder, ungdomskläder och mössor & hattar i alla möjliga storlekar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *