❥ Välkommen till en av Allt för Föräldrars ambassadörbloggar! Dessie är en tjej född 87 som bloggat sen 2008. Bloggen har hjälpt till att ventilera, bearbeta och gå tillbaka och minnas. Alicia är född 09 och har hjärtfelet AVSD/Fullständig AV Commune och är opererad men inte frisk. Hon är en tjej som är hyperaktiv, bestämd, envis och alldeles underbar. 2012 fick Alicia äntligen en lillebror som kom till världen med sina ståtliga 5020 gram, lillebror Kevin. Sambon A beskrivs oftast som "hjärtat" i bloggen och har funnits med vid Dessies sida sen 2005. I bloggen skrivs det ner vardagliga saker, funderingar, händelser och allt annat som hör till livet med ett hjärtebarn, förkylningsastma, hyperaktivitet, ständiga sjukdomar, njursten, sorg, ångest, panikångest, social fobi, egna företaget, bloggsamarbeten, tävlingar och fylls samtidigt med bilder från mobilen/instagram och systemkameran. Lev livet till fullo, för du får det aldrig åter!

Hett tips!

Jag som varit rökare (fy skäms!) i så många år slutade när plussade med lilleman. Men jag trillade dit igen förra våren. Hemskt ful ovana och inte nyttigt för varken mig, familjen eller hemmet. Men det dämpar min ångest. För att komma bort ifrån cigaretterna, tom plånbok och äcklig röklukt så har jag testat en annan sak som ersätter ciggen. Det är inte godis, men ändå inte långt ifrån ;)

Elcigg! Smakar likadant, om man vill. Man kan även välja smaker som lakrits, vanilj, jordgubb, energidricka m.m
Billigare, skonsammare… mycket bättre i många avseenden helt enkelt!

Mina kommer ifrån den här sidan, och både service, priser och leverans var toppen!

 RökUtanEld.se

En annan sak som är jättebra är att man kan välja om man vill ha med eller utan nikotin, och sen vilken styrka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *