❥ Välkommen till en av Allt för Föräldrars ambassadörbloggar! Dessie är en tjej född 87 som bloggat sen 2008. Bloggen har hjälpt till att ventilera, bearbeta och gå tillbaka och minnas. Alicia är född 09 och har hjärtfelet AVSD/Fullständig AV Commune och är opererad men inte frisk. Hon är en tjej som är hyperaktiv, bestämd, envis och alldeles underbar. 2012 fick Alicia äntligen en lillebror som kom till världen med sina ståtliga 5020 gram, lillebror Kevin. Sambon A beskrivs oftast som "hjärtat" i bloggen och har funnits med vid Dessies sida sen 2005. I bloggen skrivs det ner vardagliga saker, funderingar, händelser och allt annat som hör till livet med ett hjärtebarn, förkylningsastma, hyperaktivitet, ständiga sjukdomar, njursten, sorg, ångest, panikångest, social fobi, egna företaget, bloggsamarbeten, tävlingar och fylls samtidigt med bilder från mobilen/instagram och systemkameran. Lev livet till fullo, för du får det aldrig åter!

Tyst.

Anledningen till att det är ganska tyst här just nu är att jag håller på att flytta över bloggen till en annan portal och vill inte slussa er vidare förrän allt är helt klart ;-)

Är det bra med er läsare annars?

Här går det ganska mycket upp och ner. Ingenting blir som jag tänkt mig och det får mig att tappa lusten till det mesta. Jag vill så mycket.. Och nu känns det som att inget blir av.

Later!

image

2 thoughts on “Tyst.

  1. Hej!
    Kom in på din blogg för ca 2 veckor sedan. Fastnade helt och läste alla dina inlägg bakåt i tiden om panikångest etc. Jag känner igen mig, har aldrig läst något som varit så mycket liknande mig. Även om mina panikproblem beror på helt andra saker, dvs du kan göra saker som inte jag törs och jag gör saker som inte du törs. Jag har också två barn. Du har peppat mig. Idag på morgonen har jag klarat av en situation som jag oroat mig mycket för och som jag inte trodde jag skulle klara. Men det gick superbra!!! Ville bara dela med mig av detta. Du är också duktig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *