❥ Välkommen till en av Allt för Föräldrars ambassadörbloggar! Dessie är en tjej född 87 som bloggat sen 2008. Bloggen har hjälpt till att ventilera, bearbeta och gå tillbaka och minnas. Alicia är född 09 och har hjärtfelet AVSD/Fullständig AV Commune och är opererad men inte frisk. Hon är en tjej som är hyperaktiv, bestämd, envis och alldeles underbar. 2012 fick Alicia äntligen en lillebror som kom till världen med sina ståtliga 5020 gram, lillebror Kevin. Sambon A beskrivs oftast som "hjärtat" i bloggen och har funnits med vid Dessies sida sen 2005. I bloggen skrivs det ner vardagliga saker, funderingar, händelser och allt annat som hör till livet med ett hjärtebarn, förkylningsastma, hyperaktivitet, ständiga sjukdomar, njursten, sorg, ångest, panikångest, social fobi, egna företaget, bloggsamarbeten, tävlingar och fylls samtidigt med bilder från mobilen/instagram och systemkameran. Lev livet till fullo, för du får det aldrig åter!

Förvaring?

Vad har ni för förvaring till barnens rum?

Alicia har en vit Expedit med rosa backar, en vit billy och sänglåda. Det räcker bra!

Kevin har en mörkbrun/svartbrun Expedit med två svarta lådor från Ikea, en grön Mammut och en stor låda med hjul. Ingen ordning någonstans!

Alicias funkar fortfarande, ngt år till… tills hon vill ha ngt finare ;)
Men Kevins… det räcker inte :O Där är tre lådor i byrån men bara den understa används eftersom han inte klarar att öppna de andra, och tanken är att hans sängkläder ska ligga där i.

Han hade behövt backar/lådor som går in i expediten..!

Tittat på bland annat dessa..

LEKMAN Låda IKEA Perfekt för allt från tidningar till kläder. Filttassarna på undersidan skyddar underlaget mot repor.

One thought on “Förvaring?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *