❥ Välkommen till en av Allt för Föräldrars ambassadörbloggar! Dessie är en tjej född 87 som bloggat sen 2008. Bloggen har hjälpt till att ventilera, bearbeta och gå tillbaka och minnas. Alicia är född 09 och har hjärtfelet AVSD/Fullständig AV Commune och är opererad men inte frisk. Hon är en tjej som är hyperaktiv, bestämd, envis och alldeles underbar. 2012 fick Alicia äntligen en lillebror som kom till världen med sina ståtliga 5020 gram, lillebror Kevin. Sambon A beskrivs oftast som "hjärtat" i bloggen och har funnits med vid Dessies sida sen 2005. I bloggen skrivs det ner vardagliga saker, funderingar, händelser och allt annat som hör till livet med ett hjärtebarn, förkylningsastma, hyperaktivitet, ständiga sjukdomar, njursten, sorg, ångest, panikångest, social fobi, egna företaget, bloggsamarbeten, tävlingar och fylls samtidigt med bilder från mobilen/instagram och systemkameran. Lev livet till fullo, för du får det aldrig åter!

Korvstroganoff by Jenni.

Idag efter att hjärtat och prinsessan kom hem från jobb och förskola så styrde vi bilen mot grannorten för att bjuda in oss på middag hos familjen H/L och hälsa på i deras nya hem. Jenni kockade och både barn och vuxna mumsade i sig av korvstroganoffen :-D tack finisar!

Imorgon vankas det förskola och jobb, och innan jag tar mig ner i källaren så tänkte jag traska upp till mapa med Lilleman och bjuda in oss på lite förmiddagskaffe ;-) nu när det är så underbart väder måste man ju passa på att ta de där långa promenaderna!

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *