❥ Välkommen till en av Allt för Föräldrars ambassadörbloggar! Dessie är en tjej född 87 som bloggat sen 2008. Bloggen har hjälpt till att ventilera, bearbeta och gå tillbaka och minnas. Alicia är född 09 och har hjärtfelet AVSD/Fullständig AV Commune och är opererad men inte frisk. Hon är en tjej som är hyperaktiv, bestämd, envis och alldeles underbar. 2012 fick Alicia äntligen en lillebror som kom till världen med sina ståtliga 5020 gram, lillebror Kevin. Sambon A beskrivs oftast som "hjärtat" i bloggen och har funnits med vid Dessies sida sen 2005. I bloggen skrivs det ner vardagliga saker, funderingar, händelser och allt annat som hör till livet med ett hjärtebarn, förkylningsastma, hyperaktivitet, ständiga sjukdomar, njursten, sorg, ångest, panikångest, social fobi, egna företaget, bloggsamarbeten, tävlingar och fylls samtidigt med bilder från mobilen/instagram och systemkameran. Lev livet till fullo, för du får det aldrig åter!

Vi testar – Nabby Babyvakt

För ett tag sedan så fick vi hem en liten, jag menar liiiten, babyvakt från Nabby! Var en smula skeptisk till en början, kunde den här minimala lilla saken verkligen ta upp ljud så bra som det sägs? Och ska man inte ha en manick själv? Nixpix! Hela grejen med Nabby babyvakt är att man kopplar den via bluetooth till sin mobil, hur smart som helst :)

Jag har testat och testat, och är nöjd! Nabbyn kommer nog inte att användas så mycket här hemma eftersom vi bor ganska litet och har en babyvakt på Kevins rum och en uppe, men jag kommer att lägga ner Nabbyn i skötväskan! Hur bra som helst att ha med sig hem till andra. Kanske slocknar någon av barnen i en soffa, kanske läggs ett barn ute i vagnen. Då lägger man bara Nabbyn bredvid och sen hör man tydligt på sin mobil när barnet vaknar eller kallar! Toppen!

Har ni någon gång varit med om att någon annan kommer in på ”er” kanal på babyvakten? Vi har! Haha. En kväll när vi låg och pratade i sängen innan vi skulle somna.. rätt så det är brusar babyvakten till, jag spetsar öronen för att höra om det är lilleman som vaknat.. och så hör jag en tysk (troligtvis) lastbilschaffis som babblar, och fortsätter babbla! Haha. Som vi garvade! Tur att Kevin slapp höra!

Det här är dock en av de saker som man slipper med Nabbyn eftersom den går via blåtand och en app i mobilen ;)

Nabbyn har fler grymma funktioner!

nabby babyalarm forside bluetoothLang batteritidDen laveste strålingingen signalforstyrrelser
Speciell långdistans-Bluetooth-anslutning som räcker upp till 340 meter.

Efter en snabb uppladdning på en timme räcker strömmen i Nabby 3 gånger längre än i de flesta andra babyvakter. Hela 70 timmar!

Ultralåg strålning! Bara 0,08 mW genomsnittsstrålning när Nabby babyvakt lyssnar.

Säker och unik anslutning. Inga skräniga ljud eller andra på linjen.

1801395_10152724682514552_634798722_o     1795823_10152724682069552_1810832052_o

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *