❥ Välkommen till en av Allt för Föräldrars ambassadörbloggar! Dessie är en tjej född 87 som bloggat sen 2008. Bloggen har hjälpt till att ventilera, bearbeta och gå tillbaka och minnas. Alicia är född 09 och har hjärtfelet AVSD/Fullständig AV Commune och är opererad men inte frisk. Hon är en tjej som är hyperaktiv, bestämd, envis och alldeles underbar. 2012 fick Alicia äntligen en lillebror som kom till världen med sina ståtliga 5020 gram, lillebror Kevin. Sambon A beskrivs oftast som "hjärtat" i bloggen och har funnits med vid Dessies sida sen 2005. I bloggen skrivs det ner vardagliga saker, funderingar, händelser och allt annat som hör till livet med ett hjärtebarn, förkylningsastma, hyperaktivitet, ständiga sjukdomar, njursten, sorg, ångest, panikångest, social fobi, egna företaget, bloggsamarbeten, tävlingar och fylls samtidigt med bilder från mobilen/instagram och systemkameran. Lev livet till fullo, för du får det aldrig åter!

Pimp your blog!

Jag älskar er på AFF!

aff

Kikade in på blogg.alltforforaldrar för att kolla läget, se om där var ngt intressant… och hittade detta! Woohoooo!

”Till en början kan du gå in i din ADMIN, klicka på ANPASSA, välja AFF meny(finns FYRA olika), typsnitt, färger, walpaper eller fäger på bakgrunden, exprementera med att lägga widgets UPPE eller NERE i desktopläge, starta undersidor – ja möjligheterna är så många att du måste gå in och pröva, expremetera och bli kär i din blogg – al over igen!

Ingen annan bloggportal i Sverige har så MÅNGA valmöjligheter som vi – Du kan nu välja typsnitt, färger, former och skapa undersidor – Din blogg är just DIN!

FYRA grundteman finns, där övermenyn är designande utifrån inte mindre än FYRA olika grundvarianter.

Standard: AFF Modern Parent – Vårt nya orginal är baserat på vad flest bloggare använder i typsnitt. Välj fritt på allt mellan typsnitt, storlek och färger på allt utom toppmenyn.

Romantic: AFF Modern Parent Romantic – med mjukare former och inspirerad av ljusa toner och romatik. Givetvis kan du ändra dessa! Exprementera! Du bestämmer <3

Chick: AFF modern Parent Chick är en modemässigt stilrent bloggtema där den tredkänsliga bloggaren enbart kan börja skriva. Vill du ändra typsnitt, färger, storlekar eller bakgrundsfäger ELLER BILD -( så kallad wallpaper) så är du välkommena att göra så! Enbart toppmenyn är ”fast” i CHICK anda

Crazy: AFF Modern Parent Crazy – Ja denna är just CRAZY. Färger, typsnitt, storlekar, walpaper mm kan ändras in i din egna ”Crazy” värld. Enbart den ”crazy” toppmenyn är just crazyfast. Så välj detta tema för en helt egen bloggkänsla!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *