❥ Välkommen till en av Allt för Föräldrars ambassadörbloggar! Dessie är en tjej född 87 som bloggat sen 2008. Bloggen har hjälpt till att ventilera, bearbeta och gå tillbaka och minnas. Alicia är född 09 och har hjärtfelet AVSD/Fullständig AV Commune och är opererad men inte frisk. Hon är en tjej som är hyperaktiv, bestämd, envis och alldeles underbar. 2012 fick Alicia äntligen en lillebror som kom till världen med sina ståtliga 5020 gram, lillebror Kevin. Sambon A beskrivs oftast som "hjärtat" i bloggen och har funnits med vid Dessies sida sen 2005. I bloggen skrivs det ner vardagliga saker, funderingar, händelser och allt annat som hör till livet med ett hjärtebarn, förkylningsastma, hyperaktivitet, ständiga sjukdomar, njursten, sorg, ångest, panikångest, social fobi, egna företaget, bloggsamarbeten, tävlingar och fylls samtidigt med bilder från mobilen/instagram och systemkameran. Lev livet till fullo, för du får det aldrig åter!

Skogspromenad.

Vi började dagen idag med att traska en runda i byn, och sen gick vi ner till sjön där barnen fick leka av sig genom att kasta sten i vattnet och springa lite i skogen. Kevin var superduktig och höll Alicia i handen mesta delen av tiden. Såå söta!

1011045_10152716605869552_686036596_n

När vi kom hem så blev det en lättare fika i soffan och sen var det dags för Kevins förmiddagslur i vagnen. Jag och prinsessan gick upp och hon fick sitta med min mobil medan jag fixade på datorn.. Då utspelade sig det här scenariot :P

Alicia sitter och spelar på min mobil men börjar flamsa en smula för mycket varpå jag säger till henne att koncentrera sig… och ungen svarar ”Määäh varför de? Ja e faktiskt LEDIG idag!”

Haha, förvisso har hon rätt ;D

Nu ska vi äta lite lunch, och sen när lilleman sovit klart så ska han också äta innan vi traskar ut i trädgården. Väntar på att mamma ska ringa med..

Måste skicka ut inbjudningar till Kevins TVÅ-års kalas med.. hujedamig.. hur kunde tiden gå såhär fort? han föddes ju precis! Funderar på att ha hans kalas måndagen efter att han fyllt år, är ju en röd dag så folk bör väl vara lediga? Hmm..

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *