❥ Välkommen till en av Allt för Föräldrars ambassadörbloggar! Dessie är en tjej född 87 som bloggat sen 2008. Bloggen har hjälpt till att ventilera, bearbeta och gå tillbaka och minnas. Alicia är född 09 och har hjärtfelet AVSD/Fullständig AV Commune och är opererad men inte frisk. Hon är en tjej som är hyperaktiv, bestämd, envis och alldeles underbar. 2012 fick Alicia äntligen en lillebror som kom till världen med sina ståtliga 5020 gram, lillebror Kevin. Sambon A beskrivs oftast som "hjärtat" i bloggen och har funnits med vid Dessies sida sen 2005. I bloggen skrivs det ner vardagliga saker, funderingar, händelser och allt annat som hör till livet med ett hjärtebarn, förkylningsastma, hyperaktivitet, ständiga sjukdomar, njursten, sorg, ångest, panikångest, social fobi, egna företaget, bloggsamarbeten, tävlingar och fylls samtidigt med bilder från mobilen/instagram och systemkameran. Lev livet till fullo, för du får det aldrig åter!

Fika i skogen.

Var iväg en runda i eftermiddag för att fixa presenter till morgondagens kalas.
På väg hem så stannade vi en stund i skogen och fikade, himla mysigt!

Övertalade Alicia att ställa upp på några foton, är ju inte sååååå kul att bara fota kottar och stenar ;O

Kevin är supersvår att fånga, springer iväg framför mig eller vänder bort huvudet precis när jag trycker av, lite småtaskigt!

IMG_7677 IMG_7681 IMG_7710 IMG_7719 IMG_7723 IMG_7724

IMG_7727 IMG_7730

IMG_7735 IMG_7767 IMG_7769 IMG_7773 IMG_7772 IMG_7771

2 thoughts on “Fika i skogen.

  1. Hej! jag instämmer, det är så svårt att föreställa sig och så roligt när man tittar tillbaka på foton! Ni får också ha en mysig helg! ;-)

  2. Hej!!
    Jag har följt din blogg länge nu, men brukar inte kommentera. Min man har haft samma ”problematik” som du med ångesten å så, men börjar komma tillbaka ganska bra. Såg att du har lösenordskyddat inlägg, är det något du vill dela med dig av?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *