❥ Välkommen till en av Allt för Föräldrars ambassadörbloggar! Dessie är en tjej född 87 som bloggat sen 2008. Bloggen har hjälpt till att ventilera, bearbeta och gå tillbaka och minnas. Alicia är född 09 och har hjärtfelet AVSD/Fullständig AV Commune och är opererad men inte frisk. Hon är en tjej som är hyperaktiv, bestämd, envis och alldeles underbar. 2012 fick Alicia äntligen en lillebror som kom till världen med sina ståtliga 5020 gram, lillebror Kevin. Sambon A beskrivs oftast som "hjärtat" i bloggen och har funnits med vid Dessies sida sen 2005. I bloggen skrivs det ner vardagliga saker, funderingar, händelser och allt annat som hör till livet med ett hjärtebarn, förkylningsastma, hyperaktivitet, ständiga sjukdomar, njursten, sorg, ångest, panikångest, social fobi, egna företaget, bloggsamarbeten, tävlingar och fylls samtidigt med bilder från mobilen/instagram och systemkameran. Lev livet till fullo, för du får det aldrig åter!

Röntgen & kirurgen.

Tidigt imorse styrde vi bilen mot Öa för att lämna av Lilleman till farfar och begav oss sen vidare mot Ängelholm. Var ganska tidiga till röntgen men behövde ändå inte vänta så länge.
Nu väntar vi på att klockan ska bli 9.45 så jag kan få komma in på kirurgen. Måttligt nervös!

Glad över att jag ska få lugnande och smärtstillande innan!

Later.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *