❥ Välkommen till en av Allt för Föräldrars ambassadörbloggar! Dessie är en tjej född 87 som bloggat sen 2008. Bloggen har hjälpt till att ventilera, bearbeta och gå tillbaka och minnas. Alicia är född 09 och har hjärtfelet AVSD/Fullständig AV Commune och är opererad men inte frisk. Hon är en tjej som är hyperaktiv, bestämd, envis och alldeles underbar. 2012 fick Alicia äntligen en lillebror som kom till världen med sina ståtliga 5020 gram, lillebror Kevin. Sambon A beskrivs oftast som "hjärtat" i bloggen och har funnits med vid Dessies sida sen 2005. I bloggen skrivs det ner vardagliga saker, funderingar, händelser och allt annat som hör till livet med ett hjärtebarn, förkylningsastma, hyperaktivitet, ständiga sjukdomar, njursten, sorg, ångest, panikångest, social fobi, egna företaget, bloggsamarbeten, tävlingar och fylls samtidigt med bilder från mobilen/instagram och systemkameran. Lev livet till fullo, för du får det aldrig åter!

Storlek M & 38.

Skjorta i storlek 38 och leggings-treggings-jeggings-ellervaddenuheter i storlek M :) ingen är gladare än jaaaag!

image

image

Hade blå jeans och en blommig top på mig på ett av kalasen i helgen. Kände mig inte som mig, men fin :-D

image

Och på det andra kalaset blev det en vit top och samma jeans! Ser dock ut som sju svåra år, hade ont och var trött :-P

image

Lite ego får man nock vara ibland :-D

One thought on “Storlek M & 38.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *