❥ Välkommen till en av Allt för Föräldrars ambassadörbloggar! Dessie är en tjej född 87 som bloggat sen 2008. Bloggen har hjälpt till att ventilera, bearbeta och gå tillbaka och minnas. Alicia är född 09 och har hjärtfelet AVSD/Fullständig AV Commune och är opererad men inte frisk. Hon är en tjej som är hyperaktiv, bestämd, envis och alldeles underbar. 2012 fick Alicia äntligen en lillebror som kom till världen med sina ståtliga 5020 gram, lillebror Kevin. Sambon A beskrivs oftast som "hjärtat" i bloggen och har funnits med vid Dessies sida sen 2005. I bloggen skrivs det ner vardagliga saker, funderingar, händelser och allt annat som hör till livet med ett hjärtebarn, förkylningsastma, hyperaktivitet, ständiga sjukdomar, njursten, sorg, ångest, panikångest, social fobi, egna företaget, bloggsamarbeten, tävlingar och fylls samtidigt med bilder från mobilen/instagram och systemkameran. Lev livet till fullo, för du får det aldrig åter!

Supersociala Dessie.

Ni som följt min resa.. kampen mot panikångesten och den sociala fobin skulle säkerligen bli en smula chockade om ni visste hur min senaste vecka sett ut! Jag själv är i chock, men stolt över mig själv!

I söndags åkte vi hem till lillebror E och hans tjej för att äta lunch tillsammans. När vi var där så skickade jag till Jenni och bjöd in oss på kaffe så efter lunchen åkte vi till Åsljunga. Första gången jag följt med dit!

I måndags kom fina familjen Holmgren/Larsson hit  :)

I tisdags kom svärföräldrarna på middag, som stod klar på spisen när dom och Alicia & Anders anlände. Efter mat och kaffe begav vi oss upp till skolan för att vara med på ett företagarmöte, bland folk lixom!

I onsdags mötte jag upp svägerskan och två andra tjejer uppe vid skolan för att ta lite modellbilder på dem, Elena ser ni här och Klaudia här :)

Även torsdagen bjöd på fotografering, med tre tjejer till :) De fotona finns här !

I fredags åkte vi och handlade mat hela familjen, har blivit lite av en rutin att åka iväg på fredagar iomed att hjärtat slutar två timmar tidigare än vanligt.. och så brukar man vilja fylla på i skåpen inför helg. Hade en ganska jobbig dag med mycket värk och yrsel, men jag tog mig igenom besöket i mataffären och stod i kö, och betalade! Sen hade vi tacomys hemma :)

Igår började vi dagen med ett besök i simhallen, bara jag och Alicia eftersom hon skulle på Plask & lek. Gick ganska bra. Var mycket folk, kände inte en kotte och där var vaaaaramt. Men jag dog inte.
Efteråt körde vi och köpte glass, sen hem och började göra vid oss för dagens kalas. Mådde prima på kalset förrutom lite njurvärk, men inte så värst mycket som annars. Kom hem och stoppade i oss lite toast och lördagsgodis, sen kom fina familjen på besök!

Idag var det återigen kalas, så vi styrde mot Nordanå vid 11, där jag och Alicia gick in på korg & slöjdladan för att köpa present och sen vidare mot Tullstorp för kalas. Var nog inte så hemskt social idag eftersom jag inte mått bra, men jag var med. Efter det så körde vi till Äholm och hämtade upp Alicias födelsedagspresenter och seeen hem.

Undrar hur mycket folk jag stött på i veckan? Jesus. För två år sen hade jag inte trott på detta. För ett år sen hade jag inte trott på detta. För ett halvår sen hade jag nog trott att detta skulle kunna funka om fem år. Men nu? Chock! Visst är det jobbigt emellanåt. Jag ser prickar, svettas sjukt mycket, blir jättevarm och känner mig svimfärdig. Men en riktigt jävla hård psykisk käftsmäll till mig själv i de stunderna så får jag lite bättre grepp om mig själv och situationen. Jag kan. Jag vill. Jag kan.

Dessutom har jag pressat mig ner i ett par jeansleggings som jag förra året bara kunde dra upp till halva låren, sen tog det stop. Nu satt dom finfint =) Och en blus/top med både blommor och spets på.. jag. Ojoj ;)

1939965_10152641630119552_203326718_n577954_10151793435584552_985034931_n

One thought on “Supersociala Dessie.

  1. Så härligt att läsa, välkommen till ditt nya liv :-) önskar av hela mitt hjärta att du kan få må bra varje dag, kan förstå att det är en tuff resa. Kram till dig ;-) Millan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *