❥ Välkommen till en av Allt för Föräldrars ambassadörbloggar! Dessie är en tjej född 87 som bloggat sen 2008. Bloggen har hjälpt till att ventilera, bearbeta och gå tillbaka och minnas. Alicia är född 09 och har hjärtfelet AVSD/Fullständig AV Commune och är opererad men inte frisk. Hon är en tjej som är hyperaktiv, bestämd, envis och alldeles underbar. 2012 fick Alicia äntligen en lillebror som kom till världen med sina ståtliga 5020 gram, lillebror Kevin. Sambon A beskrivs oftast som "hjärtat" i bloggen och har funnits med vid Dessies sida sen 2005. I bloggen skrivs det ner vardagliga saker, funderingar, händelser och allt annat som hör till livet med ett hjärtebarn, förkylningsastma, hyperaktivitet, ständiga sjukdomar, njursten, sorg, ångest, panikångest, social fobi, egna företaget, bloggsamarbeten, tävlingar och fylls samtidigt med bilder från mobilen/instagram och systemkameran. Lev livet till fullo, för du får det aldrig åter!

Jag vill bli VIP-bloggare!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klart jag är med! Sojka och Walles verkar ha planer stoooora som pamela andersons meloner ;) Håller tummarna för att jag vår vara en av de lyckliga, och tipsar er andra om vad det innebär!

sojkawalles tävling

”Dela denna bild på din instagram tillsammans med meningen ”Jag vill bli vip-bloggare för @sojkawalles ” samt gilla vår facebooksida.

Blogga om oss och sänd ett mail med länk till ditt blogginlägg, ditt namn, bloggadress, unika besökare i veckan och vilken stad du bor i.
Den 14 mars är sista chansen att vara med och därefter presenteras 10 stycken som blir våra unika vip-bloggare. Alla andra hamnar såklart också i våra register för inbjudningar så alla har något att vinna.

Vår mailadress är [email protected]

Hashtagga gärna oss #sojkawallesevent

Och vad det gäller vårt nätverk:

ALLA kan anmäla sig vart man än bor i vårt avlånga land! I vårt nätverk får du chans till att ta del av spännande event, VIP- kvällar, press releases osv. Du behöver inte driva en blogg för att vara med i nätverket men du måste ha FB och Instagram.

Ser fram emot era mejl! :)

Hälsningar (jag)Sojka och Walles! ♥”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *