❥ Välkommen till en av Allt för Föräldrars ambassadörbloggar! Dessie är en tjej född 87 som bloggat sen 2008. Bloggen har hjälpt till att ventilera, bearbeta och gå tillbaka och minnas. Alicia är född 09 och har hjärtfelet AVSD/Fullständig AV Commune och är opererad men inte frisk. Hon är en tjej som är hyperaktiv, bestämd, envis och alldeles underbar. 2012 fick Alicia äntligen en lillebror som kom till världen med sina ståtliga 5020 gram, lillebror Kevin. Sambon A beskrivs oftast som "hjärtat" i bloggen och har funnits med vid Dessies sida sen 2005. I bloggen skrivs det ner vardagliga saker, funderingar, händelser och allt annat som hör till livet med ett hjärtebarn, förkylningsastma, hyperaktivitet, ständiga sjukdomar, njursten, sorg, ångest, panikångest, social fobi, egna företaget, bloggsamarbeten, tävlingar och fylls samtidigt med bilder från mobilen/instagram och systemkameran. Lev livet till fullo, för du får det aldrig åter!

Simhallen.

Imorse styrde vi bilen mot simhallen i Markaryd, heeela familjen! Första gången Alicia var på Plask & Lek så var Anders med henne, och hon ville iiiingenting så det slutade med att dom åkte därifrån. Vi bestämde att hon inte skulle få sin vilja igenom eftersom det är så viktigt att veta hur man ska bete sig i vattnet och grunderna för att lära sig att simma. De andra barnen i gruppen är ganska mycket yngre, men jag tror att hon hade avvikit från gruppen ännu mer om de hade varit lika gamla eller äldre.

Idag var det iallafall jag som följde med henne in. Till en början klamrade hon sig fast vid mig och ville inte. Men instruktören var så medveten om hur Alicia fungerar trots att hon bara träffat henne en gång innan, och de två killarna från simföreningen som hjälpte till var guld värda de med. Det var alltid någon brevid henne i vattnet, vilket jag tyckte var superbra. Första halvan lyssnade hon inte och ville inte alls göra något som de andra gjorde. Men sen släppte det lite och hon var med i gruppen och gjorde som hon skulle och var med på lekar. Behöver jag nämna hur stolt jag är över min prinsessa?

Tror det är superviktigt att vi fortsätter med det här, inte bara för att hon ska få lära sig om vatten och simning, utan även för att träna på den sociala biten ;)

Nu ska jag slurka i mig mitt kaffe, göra vid mig, och sen styr vi bilen mot Äholm!

Hoppas innerligt att njurarna lugnar ner sig lite nu… orken är snart slut och jag vill inte mer!

1010761_10151995793639552_723561009_n

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *