❥ Välkommen till en av Allt för Föräldrars ambassadörbloggar! Dessie är en tjej född 87 som bloggat sen 2008. Bloggen har hjälpt till att ventilera, bearbeta och gå tillbaka och minnas. Alicia är född 09 och har hjärtfelet AVSD/Fullständig AV Commune och är opererad men inte frisk. Hon är en tjej som är hyperaktiv, bestämd, envis och alldeles underbar. 2012 fick Alicia äntligen en lillebror som kom till världen med sina ståtliga 5020 gram, lillebror Kevin. Sambon A beskrivs oftast som "hjärtat" i bloggen och har funnits med vid Dessies sida sen 2005. I bloggen skrivs det ner vardagliga saker, funderingar, händelser och allt annat som hör till livet med ett hjärtebarn, förkylningsastma, hyperaktivitet, ständiga sjukdomar, njursten, sorg, ångest, panikångest, social fobi, egna företaget, bloggsamarbeten, tävlingar och fylls samtidigt med bilder från mobilen/instagram och systemkameran. Lev livet till fullo, för du får det aldrig åter!

Fuck cancer!

Mamma fick biverkningar snabbt efter att hon började stråla hjärnan. Det bokades en akut ct av hjärnan idag på förmiddagen för att kolla så där inte är några förändringar. Tror ni jag har sovit något inatt? Näe. Mamma hade dock sovit, och det betyder mer för mig.

Hon ringde tidigare än vad jag hade förväntat mig. Nervös för att svara.. Eller nervös och nervös.. Livrädd!

Men, goda nyheter! Inga metastaser i hjärnan! :-D vilken lättnad! Det blir som ett slags tryck i hjärnan när den strålas vilket i sin tur ger huvudvärk och illamående. Förhoppningsvis ger det med sig efter ett par dagar!  En sten släppte från mitt hjärta!

Strax efter de goda nyheterna fick jag dåliga. En kär bekant i den lilla byn jag bor i har lämnat jordelivet. Har haft många samtal med den här fina människan och har känt henne sen jag var 14-15 och hon var hos T när jag var där. Numera har jag mest hejat på henne när hon rastat hunden ett par gånger i veckan och hon var varit så söt mot både mig och barnen.
Fagerhult kommer att sakna dig Lena! <3 vila i frid <3

FUCK CANCER!

image

3 thoughts on “Fuck cancer!

  1. Usch, cancer är en hemsk sjukdom :( KOmmer själv från en cancersläkt och ska få gå på undersökning varannat år resten av livet i förebyggande syfte :/
    Får beklaga förlusten av din bekant *kram* Skönt du fick glädjande nyheter om din mor!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *