❥ Välkommen till en av Allt för Föräldrars ambassadörbloggar! Dessie är en tjej född 87 som bloggat sen 2008. Bloggen har hjälpt till att ventilera, bearbeta och gå tillbaka och minnas. Alicia är född 09 och har hjärtfelet AVSD/Fullständig AV Commune och är opererad men inte frisk. Hon är en tjej som är hyperaktiv, bestämd, envis och alldeles underbar. 2012 fick Alicia äntligen en lillebror som kom till världen med sina ståtliga 5020 gram, lillebror Kevin. Sambon A beskrivs oftast som "hjärtat" i bloggen och har funnits med vid Dessies sida sen 2005. I bloggen skrivs det ner vardagliga saker, funderingar, händelser och allt annat som hör till livet med ett hjärtebarn, förkylningsastma, hyperaktivitet, ständiga sjukdomar, njursten, sorg, ångest, panikångest, social fobi, egna företaget, bloggsamarbeten, tävlingar och fylls samtidigt med bilder från mobilen/instagram och systemkameran. Lev livet till fullo, för du får det aldrig åter!

Rädda liv!

Varje år föds 1 000 barn i Sverige med hjärtfel. Många hjärtebarn opereras
redan när de är nyfödda när hjärtat inte är mycket större än en valnöt.
Tack vare forskningen överlever fler barn idag.

Här är insamlingshjärtat ”Alicia”

Namnlös

Så här stödjer du Dessie Borgströms insamlingshjärta

Gåvorna du sms:ar till insamlingshjärtat går till något angeläget, till Sveriges hjärtbarn och kampanjen Alla barnhjärtans månad. Varje år föds 1 000 barn med hjärtfel i Sverige. Varje gåva är värdefull. Målet är att fram till den sista februari samla in 400 000 kronor till forskningen om barns hjärtsjukdom.

* Ditt namn

Hjälp Dessie Borgström att sprida sitt insamlingshjärta

Hit går pengarna

Årets insamling går till livsviktiga forskningsprojekt om barns hjärtsjukdomar.
Idag finns många idéer som inte kan förverkligas på grund av brist på finansiering.
Tänk om det bland dessa idéer finns just den som kommer leda till ett
avgörande genombrott.

Forskningen behöver resurser för att nå resultat. Det är därför du och
alla andra som startar ett insamlingshjärta är så betydelsefulla. Ditt engagemang
kommer många små hjärtan till del.

Hjärt Lungfonden

Alicia är ett hjärtebarn, och frågan är om hon hade överlevt utan de mediciner som hon fick när läget var som mest akut. Vi vet att hon inte hade klarat många månader till utan en operation, men tack vare forskningen så kunde detta upptäckas i tid, och hon kunde få sin operation!

Alicias historia finns att läsa HÄR :)

Bild 037 IMG_1718 wpid-IMG_20140207_154307.jpg1009-1_thumb.jpg

 

One thought on “Rädda liv!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *