❥ Välkommen till en av Allt för Föräldrars ambassadörbloggar! Dessie är en tjej född 87 som bloggat sen 2008. Bloggen har hjälpt till att ventilera, bearbeta och gå tillbaka och minnas. Alicia är född 09 och har hjärtfelet AVSD/Fullständig AV Commune och är opererad men inte frisk. Hon är en tjej som är hyperaktiv, bestämd, envis och alldeles underbar. 2012 fick Alicia äntligen en lillebror som kom till världen med sina ståtliga 5020 gram, lillebror Kevin. Sambon A beskrivs oftast som "hjärtat" i bloggen och har funnits med vid Dessies sida sen 2005. I bloggen skrivs det ner vardagliga saker, funderingar, händelser och allt annat som hör till livet med ett hjärtebarn, förkylningsastma, hyperaktivitet, ständiga sjukdomar, njursten, sorg, ångest, panikångest, social fobi, egna företaget, bloggsamarbeten, tävlingar och fylls samtidigt med bilder från mobilen/instagram och systemkameran. Lev livet till fullo, för du får det aldrig åter!

Snölek & helgen.

Jag hinner inte med bloggen känner jag :/ Ingen bra känsla eftersom jag tycker om att blogga och behöver skriva av mig.. Och nu när jag inte har ngn fungerande laptop så blir det ju en smula besvärligare med. Men vi får väl försöka hinna med en kaffe hos familjen H/L en dag snart så jag kan testa Js dator!

Helgen har spenderats både inomhus och utomhus. I lördags flyttade vi på garderober och möbler, rensade igen och gjorde allt det där som vi skulle ha gjort när vi flyttade hit. Varför drar man ut på det så himla mycket? Blir ju bara värre då! Men det gjordes och det blev bra! Lite småfix kvar sen är det fint :)

Igår var vi hos mapa en runda och fikade och sen när vi kom hem så blev det snölek. Tog med mig kameran men fick inte ta de foton jag ville ta eftersom mina små monster inte alls var samarbetsvilliga. Funderar på att hyra in en bunte fotoglada barn! ;)

Idag är vabandet äntligen över, ikväll är det jobb som gäller och imorgon förskolan för Alicia. Skulle ha öppnat butiken för längesen, men så mycket som kommit mellan och satt stop. Den här månaden är det 1 år sen jag reggade företaget! ETT ÅR! :S

Skulle klippa mig idag, men frisören har gått och blivit sjuk. Borde vara förbjudet för frisörer att bli sjuka! Haha, skämt åsido

IMG_6338 IMG_6339 IMG_6340 IMG_6346 IMG_6357 IMG_6366 IMG_6371 IMG_6375 IMG_6379 IMG_6383 IMG_6387 IMG_6395 IMG_6415 IMG_6416 IMG_6431 IMG_6432

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *