❥ Välkommen till en av Allt för Föräldrars ambassadörbloggar! Dessie är en tjej född 87 som bloggat sen 2008. Bloggen har hjälpt till att ventilera, bearbeta och gå tillbaka och minnas. Alicia är född 09 och har hjärtfelet AVSD/Fullständig AV Commune och är opererad men inte frisk. Hon är en tjej som är hyperaktiv, bestämd, envis och alldeles underbar. 2012 fick Alicia äntligen en lillebror som kom till världen med sina ståtliga 5020 gram, lillebror Kevin. Sambon A beskrivs oftast som "hjärtat" i bloggen och har funnits med vid Dessies sida sen 2005. I bloggen skrivs det ner vardagliga saker, funderingar, händelser och allt annat som hör till livet med ett hjärtebarn, förkylningsastma, hyperaktivitet, ständiga sjukdomar, njursten, sorg, ångest, panikångest, social fobi, egna företaget, bloggsamarbeten, tävlingar och fylls samtidigt med bilder från mobilen/instagram och systemkameran. Lev livet till fullo, för du får det aldrig åter!

024–025–026 – Bloggutmaning365

Lite seg är jag allt på att lägga upp frågorna! Någon dag när jag har tid så ska jag lägga in så många jag bara hinner med, kan ju faktiskt tidsinställa inläggen Blinkar

024. Länka ditt favoritdjurklipp på youtube
Den här sötingen delades på fb för ett tag sen, och känner jag mig nere så sätter jag igång den haha Skrattar

 

025. Hiss & Diss – Husdjur

Tummen upp – Mysigt sällskap med husdjur! Älskar katter & hundar <3
Tummen upp – Man får en anledning att gå ut om husdjuret måste rastas!
Tummen upp – Ett husdjur kan fungera som själslig terapi för många människor!

Tummen ned – Ägare som inte tar hand om sina husdjur och behandlar dom illa
Tummen ned – Hundägare som inte plockar upp efter sina hundar
Tummen ned – Katthår! Haaaata!

 

026. 5 djur du tycker ser riktigt roliga ut

hämta (1) hämta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *