❥ Välkommen till en av Allt för Föräldrars ambassadörbloggar! Dessie är en tjej född 87 som bloggat sen 2008. Bloggen har hjälpt till att ventilera, bearbeta och gå tillbaka och minnas. Alicia är född 09 och har hjärtfelet AVSD/Fullständig AV Commune och är opererad men inte frisk. Hon är en tjej som är hyperaktiv, bestämd, envis och alldeles underbar. 2012 fick Alicia äntligen en lillebror som kom till världen med sina ståtliga 5020 gram, lillebror Kevin. Sambon A beskrivs oftast som "hjärtat" i bloggen och har funnits med vid Dessies sida sen 2005. I bloggen skrivs det ner vardagliga saker, funderingar, händelser och allt annat som hör till livet med ett hjärtebarn, förkylningsastma, hyperaktivitet, ständiga sjukdomar, njursten, sorg, ångest, panikångest, social fobi, egna företaget, bloggsamarbeten, tävlingar och fylls samtidigt med bilder från mobilen/instagram och systemkameran. Lev livet till fullo, för du får det aldrig åter!

020 & 021 – Bloggutmaning365

 020. Har du klappat ett vilt djur?

Jajjemänsan! Fast om hon räknades som vilt djur är jag egentligen lite osäker på!
Var typ 14-15 och tillsammans med D. Cirkusen kom till byn och på kvällen så drack vi lite, blev härligt glada och bestämde oss för att gå och klappa djuren medan cirkusfolket sov i sina vagnar. Det var öppet in i elefanternas stooora släp och vi gick in och klappade. Tankarna kom ju sen dagarna efter, tänk om hon blivit rädd eller arg? Var ingen liten elefant Ler med tungan ute

images

 

021. Vad är det roligaste du sett ett djur göra?

Jaaaa du! Vi har haft en del husdjur i familjen, och minns när jag var liten och en av våra kattungar satt i köket och lapade i sig mjölk ur en skål, och somnade ;D Jättegulligt!

Annars är ju denna en klar favorit!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *