❥ Välkommen till en av Allt för Föräldrars ambassadörbloggar! Dessie är en tjej född 87 som bloggat sen 2008. Bloggen har hjälpt till att ventilera, bearbeta och gå tillbaka och minnas. Alicia är född 09 och har hjärtfelet AVSD/Fullständig AV Commune och är opererad men inte frisk. Hon är en tjej som är hyperaktiv, bestämd, envis och alldeles underbar. 2012 fick Alicia äntligen en lillebror som kom till världen med sina ståtliga 5020 gram, lillebror Kevin. Sambon A beskrivs oftast som "hjärtat" i bloggen och har funnits med vid Dessies sida sen 2005. I bloggen skrivs det ner vardagliga saker, funderingar, händelser och allt annat som hör till livet med ett hjärtebarn, förkylningsastma, hyperaktivitet, ständiga sjukdomar, njursten, sorg, ångest, panikångest, social fobi, egna företaget, bloggsamarbeten, tävlingar och fylls samtidigt med bilder från mobilen/instagram och systemkameran. Lev livet till fullo, för du får det aldrig åter!

Att få ordning hemma..

Sen vi flyttade hit och ställde möblerna på plats i vardagsrummet så har jag känt att jag inte trivs med det, det kändes inte bra och inte hemma. Inte heller var det praktiskt. Men igår fick jag ett ryck och puttade runt möbler, och blev mer nöjd än jag varit innan Ler

1555397_10152543392599552_959140334_n1525185_10152543392504552_1284439472_n

Sängramen är äntligen monterad och vi sover på rätt höjd igen ! Så det börjar ta sig! Dock är hallen ett ständigt problem, där är ingen ordning öht och ser ut som…. tredje världskriget! Började leta garderober men kom fram till igår att vi ska testa att ställa ut garderoberna i hallen och använda utrymmet som garderoberna står i till att hänga upp överflödiga jackor, ställa skor och ställa undan hjälmar och sådant som inte behöver ligga framme alltid. Kanske kan det skapa lite ordning!

Vi behöver dock en del till hemmet… en hel del!

PORTIS Skohylla IKEABAROMETER Takskena, 5-spots IKEA Du kan enkelt rikta ljuset dit du vill eftersom armar och spottar går justera.

GardinkappaMARIAM Gardiner, 1 par IKEA

One thought on “Att få ordning hemma..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *