❥ Välkommen till en av Allt för Föräldrars ambassadörbloggar! Dessie är en tjej född 87 som bloggat sen 2008. Bloggen har hjälpt till att ventilera, bearbeta och gå tillbaka och minnas. Alicia är född 09 och har hjärtfelet AVSD/Fullständig AV Commune och är opererad men inte frisk. Hon är en tjej som är hyperaktiv, bestämd, envis och alldeles underbar. 2012 fick Alicia äntligen en lillebror som kom till världen med sina ståtliga 5020 gram, lillebror Kevin. Sambon A beskrivs oftast som "hjärtat" i bloggen och har funnits med vid Dessies sida sen 2005. I bloggen skrivs det ner vardagliga saker, funderingar, händelser och allt annat som hör till livet med ett hjärtebarn, förkylningsastma, hyperaktivitet, ständiga sjukdomar, njursten, sorg, ångest, panikångest, social fobi, egna företaget, bloggsamarbeten, tävlingar och fylls samtidigt med bilder från mobilen/instagram och systemkameran. Lev livet till fullo, för du får det aldrig åter!

Världens smartaste pryl!

Idag kom det ett himla roligt paket till mig med Kevin från Nabby! Och ni som inte vet vad Nabby är, så kommer här en liten presentation!

“Vi har varit i precis samma situation som du är nu – på jakt efter den bästa babyvakten – och det är inte det lättaste. När vi hade varit i kontakt med över tusen föräldrar visade det sig att vi inte var de enda som hade gått vilse i djungeln av skränig elektronik, lockerbjudanden och kilometerlånga bruksanvisningar. Vi ville ha en enkel och säker produkt som alltid funkar. Därför tog vi fram Nabby babyvakt till din smartphone.”

Jag har bara hunnit testa den en kort stund idag och har inte sett över de olika funktionerna än, men den verkar lovande! Och så himla smart!

Kopierar in lite info till från deras sida eftersom jag som sagt inte hunnit testa den så mycket själv ännu! Visst låter det för bra för att vara sant, men det verkar funka kanon! Och mobilen går man ju inte långt ifrån i dagens samhälle!

Nyfiken? Kika in på Nabbys hemsida eller faceooksida!

Inga fler signalstörningar

Är det ditt eller grannens barn som gråter? Ska de äta lasagne eller sallad i huset bredvid? Signalstörningar i babyvakter kan vara väldigt underhållande – men mest av allt är de bara irriterande. Därför har vi utformat Nabby så att den själv byter kanal för att undvika signalstörningar. Det sker helt automatiskt utan att du märker det och du kan njuta av friden och av att ditt barn sover tryggt.

70 timmar på en uppladdning

Strömmen i Nabby räcker 3 gånger längre än i de flesta andra babyvakter. På Nabby-appen kan du alltid se strömnivån och du får en påminnelse i god tid när det börjar bli dags att ladda. Så du kan lugnt ta en fika eller hälsa på dina vänner utan att bekymra dig om ifall strömmen tar slut.

 

Ultralåg strålning​

Det har varit viktigt för oss med så låg strålning som möjligt. Våra barn kommer säkert att utsättas för mycket som vi inte kan skydda dem mot, men strålningen från babyvakten – det är något vi kan styra. Nabbys genomsnittsstrålning vid standby är bara 0,08 mW!

nabby babyalarm features rækkevidde

Räckvidd

Nabbys räckvidd är 340 meter fågelvägen. Det innebär 340 meter på helt slät, öppen mark, och lite kortare om du är inom tätbebyggt område eller liknande. Det kan även ha betydelse vilken smartphone du har. Nabby når lätt från ena ändan av huset till den andra.

 

Skräddarsy efter dina behov

Nabby-appen innehåller allt det viktigaste från början, men om du vill ha fler smarta funktioner kan du själv lägga till dem. Vi lanserar löpande nya moduler och du kan t.ex. köpa rumstemperaturavläsning, sömnmätare eller lyssningsfunktion – och på så sätt få en Nabby som passar dig perfekt.

nabby babyalarm feature android iphone tablets

Enkel installering

Vi har lagt ned mycket tid på att göra Nabby så enkel som det bara går. Som nybliven förälder har du tusen andra saker att tänka på och har varken tid eller ork över till krånglig teknik. Inga skruvar eller verktyg, inga långa bruksanvisningar eller invecklade kanalsökningar – Nabby har bara en knapp. Slå på Nabby, hämta appen. Klart!

 

Android, iPhone och surfplattor

Vi har stött på alltför många komplicerade och obegripliga alarm och bruksanvisningar och därför har det varit viktigt för oss att Nabby ska vara lätt att komma igång med och att den funkar med en produkt som du redan har. Därför fungerar Nabby både med Android och iPhone – till iPad och till surfplattor. Underbart enkelt.

nabby babyalarm feature indstil lydfølsomhednabby babyalarm feature intelligente alarmer

Ställ in ljudkänslighet

Barn är väldigt olika, som tur är. En del gråter, några skriker och andra ligger bara och jollrar när de vaknar. Därför kan du även ställa in ljudkänsligheten på din Nabby babyvakt så att den passar just ditt barn och era behov.

 

Intelligenta alarm

Nabby skickar meddelande till din app meddetsamma vid fel eller problem. Därför kan du lugnt lita på att du får besked om batteriet behöver laddas, om anslutningen tappats eller om du har kommit utom räckvidd. Har du redan tillräckligt med varningsljud, barngråt och annat som väsnas? Då kan du nöja dig med att få ett tyst vibrationsalarm.

nabby babyalarm feature lynopladning

Kristallklart ljud

Åhhh, så skönt … alldeles tyst. Äntligen sover junior tryggt och bra. Kanske jag ska passa på att … Nej, vänta! Det kanske är tyst för att larmet inte funkar?! Nej. Du kan vara helt säker på att Nabby ger ifrån sig kristallklart ljud när junior vaknar igen. Så länge du inte hör något sovs det i bästa Törnrosa-stil. Och nej, ditt larm har inte slut på ström heller för då hade Nabby nämligen redan skickat dig en vänlig påminnelse om att den behövde laddas.

 

Snabb uppladdning

Det tar bara 1 timme att ladda upp din Nabby helt och försäkra dig om att du har 70 timmars standby-tid. Och även om våra barn inte sover tryggt och bra i hundratals timmar åt gången så har det ändå varit viktigt för oss att ge Nabby så lång batterilivslängd som möjligt. Det finns faktiskt andra saker som är viktigare än att komma ihåg att ladda sin babyvakt.

nabby babyalarm feature multitaskingnabby babyalarm feature navngiv

Multitasking

Är det något man blir bra på som förälder så är det att klara av att göra flera saker samtidigt. Därför är din Nabby-app såklart också multitasking. Appen och din Nabby behåller anslutningen hela tiden, så du kan lugnt prata i telefonen, spela spel och kolla in nyheter – appen lyssnar hela tiden och skickar ljud från ditt barn om det är något.

 

Döp din Nabby

Vi vill gärna göra en babyvakt som känns som en del av familjen och inte bara är en elektronikpryl. Därför finns det flera funktioner som hjälper till att göra din babyvakt lite mer personlig. Du kan t.ex. döpa den med ditt barns namn. Om ditt barn exempelvis heter Sally, så döper du din Nabby till ”Sally” – och när hon ger ljud ifrån sig syns det på din smartphone i form av: ”Sally behöver din uppmärksamhet”. Den sortens teknik gillar vi.

2 thoughts on “Världens smartaste pryl!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *